Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más férfit is frusztrál, ha egy nőnek túl tökéletes a fogsora?
Félreértés ne essék, az enyém sem ápolatlan, szimplán csak nem az a tökéletesen szabályos, ragyogóan fehér hollywoodi fogsor. A mostani randi partnerem az imént leírt fogsorral rendelkezett, és sokszor elkezdtem szorongani randi közben a sajátom kinézete miatt, mert annak ellenére, hogy teljesen átlagosan néz ki, úgy éreztem magam a hölgy mellett, mint egy igénytelenség. Nincsenek rossz fogaim, csak elől kis torlódás van, valamint alapból sárgásabbak a rendszeres fogmosás ellenére is.
Más hogy érzett volna ebben a szituációban?
:D :D :D
fél éve nem szexeltem, biztos frusztrálna
nagyon el vagy tévedve
Anyam. A nok fogsora gyakran szebb, gondolom sokan megcsinaltatjak felnottkorukban, a ferfiak meg szarnak erre is. (Ha csak apro szepseghiba, akkor nincsen gaz, nem azt mondom, hogy ez egy kotelezo dolog, csak a nok hajlamosabbak az apro hibakat is kijavitani magukon.)
Nalunk forditva van pont, a parom komplett uj fogsort csinaltatott maganak, az enyem termeszetes, picit ferde, de nekem is javasolta a fogorvos a fogszabalyzast, valoszinuleg megcsinaltatom.
Tok feleslegesen szorongsz emiatt, ha amugy a masik nem ad ra okot a viselkedesevel.
Te feher hejkoronakat lathattal a lereszdlt fogsira ragasztva,ami 2-3 ev mulva akarohad. Ezzel megrohasztja a sajat fogait is .
Ezt egy londoni fogorvosi asszisztens mondta!!
8.
Ahogy tönkreteszi a fehérítes is
Köszönöm a válaszokat!
#9 ez nagy tévhit, ugyanis ha megbízható rendelői fogfehérítést végeznek, az egyáltalán nem teszi tönkre a fogakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!