Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más férfit is frusztrál, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más férfit is frusztrál, ha egy nőnek túl tökéletes a fogsora?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék, az enyém sem ápolatlan, szimplán csak nem az a tökéletesen szabályos, ragyogóan fehér hollywoodi fogsor. A mostani randi partnerem az imént leírt fogsorral rendelkezett, és sokszor elkezdtem szorongani randi közben a sajátom kinézete miatt, mert annak ellenére, hogy teljesen átlagosan néz ki, úgy éreztem magam a hölgy mellett, mint egy igénytelenség. Nincsenek rossz fogaim, csak elől kis torlódás van, valamint alapból sárgásabbak a rendszeres fogmosás ellenére is.

Más hogy érzett volna ebben a szituációban?

2023. jan. 13. 19:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%

:D :D :D

fél éve nem szexeltem, biztos frusztrálna

nagyon el vagy tévedve

2023. jan. 13. 19:23
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha a nőt nem zavarja, téged nem kellene, hogy zavarjon.
2023. jan. 13. 19:23
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Anyam. A nok fogsora gyakran szebb, gondolom sokan megcsinaltatjak felnottkorukban, a ferfiak meg szarnak erre is. (Ha csak apro szepseghiba, akkor nincsen gaz, nem azt mondom, hogy ez egy kotelezo dolog, csak a nok hajlamosabbak az apro hibakat is kijavitani magukon.)

Nalunk forditva van pont, a parom komplett uj fogsort csinaltatott maganak, az enyem termeszetes, picit ferde, de nekem is javasolta a fogorvos a fogszabalyzast, valoszinuleg megcsinaltatom.

Tok feleslegesen szorongsz emiatt, ha amugy a masik nem ad ra okot a viselkedesevel.

2023. jan. 13. 19:24
 4/11 Hans Pötterman ***** válasza:
100%
Nekem mondhatni össze vissza állnak a fogaim,soha nem okozott gondot a csajoknál
2023. jan. 13. 19:26
 5/11 anonim ***** válasza:
12%
Van olyan csoport, ahol hamar kiverik a nőknek elől az összeset. Bár ott lehet nem azért XD
2023. jan. 13. 19:57
 6/11 anonim ***** válasza:
56%
Leszarom a Fogsorát
2023. jan. 13. 21:10
 7/11 anonim ***** válasza:
Ez manapság már nem akkora probléma, el lehet menni fogorvoshoz kifehéríttetni, ha zavar.
2023. jan. 13. 21:30
 8/11 anonim ***** válasza:

Te feher hejkoronakat lathattal a lereszdlt fogsira ragasztva,ami 2-3 ev mulva akarohad. Ezzel megrohasztja a sajat fogait is .

Ezt egy londoni fogorvosi asszisztens mondta!!

2023. jan. 14. 06:53
 9/11 anonim ***** válasza:
49%

8.

Ahogy tönkreteszi a fehérítes is

2023. jan. 14. 11:23
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

#9 ez nagy tévhit, ugyanis ha megbízható rendelői fogfehérítést végeznek, az egyáltalán nem teszi tönkre a fogakat.

2023. jan. 14. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!