Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ilyen rohadt frusztráló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen rohadt frusztráló az ismerkedés?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy még akkor is, ha az embernek van egy tök jól induló ismerkedése vagy egy jó randija, akkor is 98%, hogy semmi nem lesz az egészből, és persze nem fog kapni semmilyen indoklást, csak eltűnnek a színről? Hogyan lehet ezt idegbaj nélkül kibírni, hogy az ember folyamatosan a remény és a pofán***szás hullámvasútján utazik? És hogy az istenbe lehet elvárni, hogy az ember ehhez az egészhez még vágjon is pozitív képet?
2021. okt. 3. 20:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
csak nem online társkeresés? mert az egy szar.
2021. okt. 3. 20:44
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyik kérdező egyszer úgy fogalmazott , hogy úgy èrzi mintha àllàsinterjúra jàrna.

Àtèrzem, belelekesedsz , nem jön össze , kezd újra.

Ezért nem is csinàltam egynèl többször

2021. okt. 3. 20:53
 3/11 A kérdező kommentje:
1, nem online, az már ép elmével nem is bírható ki
2021. okt. 3. 20:56
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert te garantált eredményt vársz, kérdező, azért.
2021. okt. 3. 20:57
 5/11 anonim ***** válasza:
89%

Miért ilyen rohadt frusztráló az ismerkedés NEKED? Nem tudjuk, nem ismerünk. Hogy a többeiknek frusztráló-e, nem tudhatjuk.

"Hogyan lehet ezt idegbaj nélkül kibírni" Hát, ismerkedés előtt érdemes felépíteni egy stabil, pozitív mentális státuszt, úgy.

"És hogy az istenbe lehet elvárni, hogy az ember ehhez az egészhez még vágjon is pozitív képet?" Nem várja ezt tőled senki. Irreális volna.

---

Miből gondolod, hogy számodra a párkeresés időszerű kihívás? Válaszodat indokold.

2021. okt. 3. 21:01
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
ismerkedj elvárások nélkül. Mostani bnőmmel úgy jöttem össze hogy először csak haverok voltunk, aztán egy idő után több időt töltöttünk együtt, mint szimpla baráttal.
2021. okt. 3. 21:03
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérező,

tisztában vagy vele, hogy a kérdésed és a kommented stílusa alapján meglehetősen idegbetegnek tűnsz?

2021. okt. 3. 21:07
 8/11 anonim ***** válasza:
25%
Kamu kérdés
2021. okt. 3. 21:09
 9/11 anonim ***** válasza:
95%
Mert erőlteted és olyan embereknek akarsz megfelelni, akivel nem is illetek össze, ahelyett hogy a hasonlót keresnéd, azt is úgy, hogy mellette élvezed és éled az életed
2021. okt. 3. 21:21
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Én pl. kialakítottam stabil önképet, meg tudom, hogy mit szeretnék az élettől, és hogy milyen embert képzelek magam mellé. Háromszor élőben ismerkedtem, kétszer neten keresztül, és ahol kialakult értelmes beszélgetés, és láttam, hogy milyen a másik, azt randira hívtam. Mindegyik randizásból párkapcsolatom lett. Vajon véletlen, vagy a tudatos személyiségfejlesztés, és hasonló emberek keresése ez?
2021. okt. 3. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!