Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az miért van, hogy a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért van, hogy a nők mindig azt adják be az ismerkedés elején, hogy ők egy komoly és stabil lábakon álló férfit keresnek, majd összejönnek egy ki vagyok, mi vagyok suttyóval?

Figyelt kérdés
Találkozgattam, randizgattam egy nővel. Ő 28 éves én pedig 27. Tök jól elvoltunk, találkoztunk sokat, soha nem volt ellenére a találkozó, nem keresett kifogásokat. Komoly tervek nála is.. 30 előtt gyerek, ház, komoly kapcsolat minden.. Én már egy jó ideje egyedül élek egy fullra felújított modern családi házban. 7 éve fixx magas beosztásban dolgozom. Szóval biztos háttér vagyok.. jó megjelenésű.. érett komoly gondolkodású.. nem az a tipikus hülyegyerek de szeretek viccelődni.. stb stb. Minden szép és jó napi szinten több órákat beszélgetünk kellemesen. Tisztában van azzal hogyan közeledem felé. Majd közli, hogy összejött egy sráccal.. Pont ismerem is a tagot mert szomszéd faluban lakik. Egy suliba jartunk, alattam egy évfolyam. Tudom róla, hogy ő az a fajta aki csak úgy van bele a nagy világba. Semmi cél.. semmi ambíciózus.. semmi. Szüleivel él és neki úgy kényelmes. Nem is értem, hogy egy ilyen komoly elképzelésekkel és tervekkel rendelkező nő hogyan állhatott össze egy ilyen komolytalan sráccal.. Szóval most ez igazából hogyan is van a nőknél? Mégis mire vágynak? Ez nem egy síró kérdés akar lenni .. Csak hogy mi is kell akkor a nőnek?
2021. okt. 3. 18:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Arra vágyik, amiket felsorolt, de egy olyan férfivel, akibe szerelmes. Beléd nem volt az. Nem kellett volna hitegetnie téged, ez nem volt szép tőle, másfelől lehet hogy csak el sem tudta képzelni, hogy beüt a szerelem és éppen szoktatta magát a gondolathoz, hogy veled legyen mert te papíron mindennek megfelelsz, amire vágyik, csakhát nincs igazi vonzalom, de majd jön az is....aztán jött. Persze, szenvedni fog mellette, ha nem egyeznek a vágyaik. De mindenki első sorban olyan párra vágyik, akihez vonzódik, akit kíván, akibe szerelmes.
2021. okt. 3. 18:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, de ha jól vettem ki, köztetek soha nem volt kapcsolat, csak barátkozás - részéről legalábbis. Te barátzónában voltál, a másikhoz pedig tudott vonzódni. Ennyi a kulcs. A vonzalmat nem tudjuk racionálisan irányítani.
2021. okt. 3. 18:43
 3/8 A kérdező kommentje:
Vonzódott hozzám. Egyik találkozó sem olyan volt, hogy baráti találkozó. Hanem randi címszó alatt. És én ezt le is szögeztem vele a legelején, hogy nem barátot keresek meg alkalmit. Hanem akivel komolyan lehetne tervezni a jövőre nézve. És ezt ő is megerősítette, hogy ő is erre vágyik. Plusz nem azért mondom ezt mert egy egoista pöcs vagyok. De sokkal sokkal különbül nézek ki mint az a másik pali. Adok magamra.. igényes vagyok. Hát az a srác meg.. tipikus ez a tróger fajta. Melegítő.. susogós nadrág.. nem is értem tényleg hogy állhat vele szóba. Ezért nem értem ezt a szitut és a nőket.
2021. okt. 3. 18:54
 4/8 anonim ***** válasza:
60%
Egy suliba jártatok és azóta is azt hiszed, hogy az a férfi ugyanaz az ember, mint akkor? Na látod ezért nem téged választott, mert ilyen hülye vagy ?
2021. okt. 3. 18:57
 5/8 anonim ***** válasza:
24%

A nők többsége a társkereséssel kapcsolatban képtelen őszintén beszélni. Nem a valódi gondolataikat, elvárásaikat hangoztatják, hanem az idealizált dolgaikat. Nem a valódi elvárásaikat mondják, hanem azokat, amik jól hangzanak.

Jelenleg a nők nem 30-40 alatt nem igazán keresnek társat, csak valakit, aki filmbeillően beindítja az ösztöneiket. Ilyen téren hiába hangoztatják sokan, hogy a férfiak csak a farkuk után mennek, a nőkre ez mérföldekkel jellemzőbb szint.

2021. okt. 3. 19:06
 6/8 anonim ***** válasza:
39%
Nagyon tenyérbemászó vagy. Lehet papíron jól nézel ki meg minden, de a stílusod neked is susogós macinacis.
2021. okt. 3. 19:22
 7/8 anonim ***** válasza:

Miért van az, hogy a férfiak mindig részegen a kukám mellé hánynak? Egyszer megtörtént, szóval mindannyian ilyenek vagytok.🤷‍♀️

Amúgy meg.. Ki a fszt érdekel? Kiirtad magadból, legyen elég ennyi.

2021. okt. 3. 19:43
 8/8 anonim ***** válasza:
#6: Miért, a te stílusod meg úgy általában az itteni nők stílusa milyen?
2021. okt. 3. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!