Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejönnétek bajuszos pasival?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek bajuszos pasival?

Figyelt kérdés
Nem tudtam, hogy van, de most az első randin kiderült. Nekem nem jön be

2020. aug. 6. 22:04
 1/6 anonim ***** válasza:
68%

Nem.

Ha van egy kis borosta az szexi, de ilyen szakállas, bajszos férfiak nekem nem a gyengéim.

2020. aug. 6. 22:16
 2/6 anonim ***** válasza:
62%

Kulon bajusz szerintem borzalmas. A szakall teljesen mas tema. Speciel nem vagyok oda erte, de meg lehetnek.

Nyolcvanas evekben voltak bajuszos ferfiak komolyan, es azt gondoltam, iszonyatosan nez ki.

2020. aug. 6. 22:23
 3/6 anonim ***** válasza:
74%
Csak bajusszal nem. Ha szakáll is van hozzá, akkor ok.
2020. aug. 6. 23:04
 4/6 anonim ***** válasza:
82%
Azért attól is függ, milyen az a bajusz. Mert valakinek jól áll.
2020. aug. 6. 23:53
 5/6 A kérdező kommentje:
Neki nem :)
2020. aug. 6. 23:56
 6/6 anonim ***** válasza:
43%

Soha nem jönnék össze bajuszos pasival, sőt semmilyen pasival sem. De elfogadom, ha valakinek ez a preferenciája.

32F

2020. aug. 7. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!