Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hoznád fel a párodnak - sértés nélkül, gond nélkül -, hogy ideje elmennie egy szépség szalonba, különben bajuszos vén banya kategória lesz belőle?
Puszild meg és kiálts fel,hogy "jaj, de szúrsz!"
De komolyan, egy nő ezt csak látja.Ha jár kozmetikushoz biztos felhívja a figyelmét erre, ha nem jár, nyugodtan tedd ezt meg Te.
Mondd,hogy nem akarod,hogy más vegye észre, és Neked így is tetszik, de egy nőnek ez mégis kellemetlen.
Én nem haragudnék meg ha a párom hasonlóra figyelmeztetne, tapintatosan és nem bántóan, megalázóan.
Hm, nehéz kérdés. Egyébként nem csak idősebbeknél lehet ez gond, én fiatal vagyok, de nekem is rendszeresen foglalkozni kell az arcommal, mert szőrösödik. A pihékkel persze nem tudok, nem is akarok mit kezdeni, de a bajusz, áll problémásak sajnos. Pont emiatt pedig engem is nagyon szíven szúrna, ha erre kapnék egy hasonló megjegyzést.
Talán az lenne a legkíméletesebb, ha szépészeti szokásokról kezdenél vele beszélgetni. Mit tudom én egyik haver barátnője/tesód/akárki lehet a példa tárgya, ha te magad nem adsz kifejezetten ezekre.
Mivel van probléma amúgy pontosan? Az kicsit megkönnyítené a válaszadást.
Én a helyedben szépen, és szeretettel közelítenék felé.
Elmondanám neki, mennyire szeretem, és mennyire gyönyörűnek tartom, és hozzá tennem, hogy nekem így is tetszik, így is megbolondulok érte, viszont úgy látom, hogy az elmúlt időben, kicsit mintha kevésbé érdekelné a külseje. Megkérdezném, hogy észrevette-e ő is, vagy esetleg elfoglalt, és emiatt nem. Ha azt mondja őt is zavarja, akkor bátorítanám és segíteném, hogy szebb legyen, ha pedig nem zavarja, elfogadom, hiszen ez a szeretet.
Remélem tudtam segíteni! :)
Megbeszeled a kozmetikussal mit akarsz, mennyibe kerul, utalvanyt veszel "kenyezteto kozmetikai szepsegszolgaltatas" neven, es megkered titokban a kozmetikust h ultesse a bogarat a fulebe h adni kene magunkra nekunk noknek.
Atadod a utalvanyt . Smaci smaci. Megerdemled dragam h kenyeztesd magad.
Mikor hazajon, bokolsz neki, es olyan tisztessegesen megdugod, h legkozelebb magatol is tudni fogja hova jarjon szepulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!