Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ebből lehet még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ebből lehet még valami? (részletek lent)

Figyelt kérdés
Kb másfél hete beszélünk fb társkeresőn. Kezdetben kicsit döcögősen ment a beszélgetés, az a kevés alapján, amit az első napokban beszéltünk, úgy éreztem, nem igazán passzolnánk, nem egymást keressük, így nem is voltam túl optimista vele kapcsolatban (ezt nem írtam neki). Minden nap váltottunk azért pár mondatot, látszott, hogy ő tényleg meg akar ismerni, igyekszik megtalálni a közös pontokat :) Csütörtökön meg is kérdezte, hogy lenne-e kedvem hétvégén találkozni. Mondtam, hogy persze, csak még nem tudom, hogy alakul a hétvége, mikor lesz jó pontosan. Mondta, hogy neki is szombaton inkább az este jó, vasárnap bármikor. Nekem inkább a vasárnap délután. Ennyiben maradtunk akkor, írta, hogy már várja a találkozást, de ha közbejön valami, akkor szóljak és átrakjuk máskorra. Semmi konkrétum, hogy akkor pontosan mikor és hol. Azóta viszont semmi, nem beszéltünk. Nem én fogom keresni, úgy gondolom nem nekem kellene... Az elején tényleg kicsit szkeptikusan álltam hozzá, de ahogy egyre többet beszéltünk, egyre inkább megkedveltem, így ezt most nem tudom hova tenni. Szívesen találkoztam volna vele, de ha ennyi nincs benne, hogy megírja, ha esetleg meggondolta magát vagy bármi, akkor nem érdemes vele tovább foglalkozni, gondolom.

2021. okt. 2. 21:33
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Ez kuka sajnos. Ne szívd mellre, lesz más, aki nem ilyen nyúlbéla.
2021. okt. 2. 21:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Erre hétfőn térj vissza. Egyelőre holnap délután randid van, bár tény, hogy már tudnod kellene hol és mikor. Ha reggel nem jelentkezik, akkor felejtős.
2021. okt. 2. 21:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát ez az. Mikor lett szokás aznap randit egyeztetni? Főleg így, hogy már pár napja felvetette. Elmennék ettől függetlenül, mert esélyt akarok adni a dolognak, de ez erősen lehúzza az egészet :/
2021. okt. 2. 21:53
 4/8 anonim válasza:

Fb társkeresőn szinte csak ilyenek vannak, vagyis a többség.

Ez az ember felejtős.

De készülj fel még ilyenekre, ezek csak azt élvezik hogy van kivel dumálni, esetleg párjuk is van és már unják.

Aki randizni akar az már eleve mondja a pontos helyet, időt, vagy kérdez te szeretnél választani, egy komoly férfi ìgy tesz. Ezek pedig nagy nullák.

2021. okt. 2. 22:13
 5/8 anonim ***** válasza:

En is facebook társkeresőn ismerkedtem. Hát a legtöbb pasi csak ajánlgatta a randit, de a 90 % nem jutottunk el oda.

A párom , már amikor megkérdezte lenne e kedvem találkozni, és igent mondtam, leszervezte a pontos dátumot, a helyszínt, a programokat, de még az utazás részleteit is.

2021. okt. 2. 22:57
 6/8 A kérdező kommentje:

Szép kilátások :D

Arra is gondoltam, hogy esetleg félreértett, mert valahogy úgy írtam, hogy jónak tűnik a vasárnap délután. És ő ezt nem vette egyértelmű igennek. De írta, hogy szóljak, ha mégsem jó. Szóval csak nem értette félre. Vagy ha igen, ott bajok vannak és lehet jobb is rá nem pazarolni több időt :) Meg ha bizonytalan benne, hogy most akkor jó lesz-e nekem, de tényleg akarna találkozni, rákérdezne, gondolom. Szóval tényleg nem nagyon van erre mentség.

2021. okt. 2. 23:02
 7/8 exronin ***** válasza:
0%

Tudod, te is írhattál volna...

Kíváncsi volt, hogy őszinte tudsz e lenni, vagy megjátszós, èrtemmegkellküzdeni típusú hercegnő vagy e... Nem szerep kell, hanem őszinteség.

2021. okt. 3. 08:35
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha azon a héten lett volna hétvégén, az már elég közel volt ahhoz, hogy pontosan beszéljétek meg. Amúgy mi lett?
2021. okt. 4. 07:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!