Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számodra milyen a tökéletes első randi?
Figyelt kérdés
2024. jan. 9. 20:19
A kérdező szavazást indított:
Kávé, séta, szex
Kávé, séta
Csak séta
Csak szex
Szex a harmadik randin
Összejövünk és utána szex
Házasságig várunk a szex-el
Nincs idális első randi, mindegyik rossz
Nem randizok, mert menekülnek előlem a nők/férfiak
Ahol ingyen vacsorázok
49 szavazat
2/15 anonim válasza:
2 hét netes beszélgetés, hívás, közös online társasjáték után séta, kocsmában 1 sör, majd át hozzá, vacsora és szex. Aztán másnap 1 órán át gondolkodtam, míg aludt, hogy folytassam-e, nemet találtam ki, ennek már 2 éve és azóta is bánom. Tönkretettem vele az életemet.
3/15 anonim válasza:
Első randira nem való szex, vadidegennel meg főleg nem. Azért mert beszélsz vele 2 hetet online, még nem ismered.
4/15 anonim válasza:
Az általad felsoroltak közül egyik sem, kérdező.
5/15 anonim válasza:
Ha felhozná a szexet az első hónapban bármilyen formában, ott búcsúznánk el egymástól. Nekem normális felnőtt ember kell, nem pedig egy ösztönlány, aki nem tudja kontrollálni az alapvető fizikai ösztöneit.
6/15 anonim válasza:
A szex nekem se fér bele rögtön.
7/15 anonim válasza:
Ahogy éppen kijön a lépés.
Én a szextől sem zárkózom el, de ahhoz nagyon kell vibráljon a levegő.
8/15 anonim válasza:
Normális programra elmenni, mivel ismer a másik annyira, hogy tudja mi érdekel.
10/15 anonim válasza:
Eddig összesen kb. 3 olyan randim volt, ami a tankönyvi forgatókönyv szerint alakult, a többi teljesen egyedi és igazából nem is nevezném annak (a legtöbb kapcsolatom ezekből a spontán dolgokból kezdődött ) Nekem a kávé séta nem annyira szórakoztató. A szex meg.. hát ahhoz nekem idő kell, hogy kiderüljön, vonzódom-e az adott személyhez.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!