Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Számodra milyen a tökéletes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számodra milyen a tökéletes első randi?

Figyelt kérdés

2024. jan. 9. 20:19
A kérdező szavazást indított:
Kávé, séta, szex
Kávé, séta
Csak séta
Csak szex
Szex a harmadik randin
Összejövünk és utána szex
Házasságig várunk a szex-el
Nincs idális első randi, mindegyik rossz
Nem randizok, mert menekülnek előlem a nők/férfiak
Ahol ingyen vacsorázok
49 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Csak kávé.
2024. jan. 9. 20:20
 2/15 anonim ***** válasza:
34%
2 hét netes beszélgetés, hívás, közös online társasjáték után séta, kocsmában 1 sör, majd át hozzá, vacsora és szex. Aztán másnap 1 órán át gondolkodtam, míg aludt, hogy folytassam-e, nemet találtam ki, ennek már 2 éve és azóta is bánom. Tönkretettem vele az életemet.
2024. jan. 9. 20:22
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Első randira nem való szex, vadidegennel meg főleg nem. Azért mert beszélsz vele 2 hetet online, még nem ismered.
2024. jan. 9. 20:32
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Az általad felsoroltak közül egyik sem, kérdező.
2024. jan. 9. 20:35
 5/15 anonim ***** válasza:
67%
Ha felhozná a szexet az első hónapban bármilyen formában, ott búcsúznánk el egymástól. Nekem normális felnőtt ember kell, nem pedig egy ösztönlány, aki nem tudja kontrollálni az alapvető fizikai ösztöneit.
2024. jan. 9. 20:45
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
A szex nekem se fér bele rögtön.
2024. jan. 9. 20:46
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy éppen kijön a lépés.

Én a szextől sem zárkózom el, de ahhoz nagyon kell vibráljon a levegő.

2024. jan. 9. 20:47
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Normális programra elmenni, mivel ismer a másik annyira, hogy tudja mi érdekel.
2024. jan. 9. 21:13
 9/15 anonim ***** válasza:
54%
Randi :D :D
2024. jan. 9. 21:23
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Eddig összesen kb. 3 olyan randim volt, ami a tankönyvi forgatókönyv szerint alakult, a többi teljesen egyedi és igazából nem is nevezném annak (a legtöbb kapcsolatom ezekből a spontán dolgokból kezdődött ) Nekem a kávé séta nem annyira szórakoztató. A szex meg.. hát ahhoz nekem idő kell, hogy kiderüljön, vonzódom-e az adott személyhez.

F

2024. jan. 9. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!