Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik hogy diploma hiánya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik hogy diploma hiánya miatt utasítanak el férfiak közeledését?

Figyelt kérdés

Van az a típusú nő, aki szerint

- buta

- kevesebbet elért vagy “érő” személy

- vagy egyenesen fogyatékos - alacsony iQ az a személy aki nem járt egyetemre és nincsenek nyelvvizsgái

Ezeket fennhangon állítják mindenkiről akiket személyesen nem is ismernek. Nem számításba véve hogy ki - miért nem tanult tovább. Egy kalap alá véve őket hogy buta szarok ! Kuka

2024. jan. 9. 07:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
31%
4 - A tanulatlan nők, akik keveset keresnek azok nekem is automatikusan kukák. Nem tudnék rá egyenlő félként tekinteni. Mit kezdjek egy bolti eladóval vagy ilyesmivel, ha én 700at keresek havonta? Fizessem neki a külföldi utakat mert ő nem tudja? :D
2024. jan. 9. 10:55
 12/23 anonim ***** válasza:
77%
Én amúgy nem értem, miért nem megy le a torkotokon, hogy esetleg nem kelletek diplomás nőknek? Ha annyira nem számít a tanultság, akkor nosza, ott vannak a dohánybolti eladók meg a takarítónők, lehet ismerkedni.
2024. jan. 9. 10:59
 13/23 anonim ***** válasza:
13%

12 - 11es vagyok, azért nem mindegy mire van arc.

Én MSC mérnök vagyok és hiába diplomás egy nő, ha ilyen hoki bölcsész fos diplomája van. Attól egy technikusi is többet ér, a munkaerőpiacon biztosan.

Ezek lovász, turizmus, bölcsész és ilyen fos diplomák számomra nem számítanak igazi diplomának.

2024. jan. 9. 11:01
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincs diplomám, több a bevételem mint 700. Nem kötekedés meg mindenki azt vár el amit akar. De egy jó szakmával sokszor többet keresel, mint egy diplomával.

Létezik hogy emiatt utasítanak el és? Mi fog változni? Semmi. Keress olyat akinek ez nem számít vagy szintén nincs diplomája.

2024. jan. 9. 11:16
 15/23 anonim ***** válasza:

Sajnos folyamatosan csökken ezeknek a "papíroknak" a színvonala. Szüleim pl. nem diplomások és biztos kicsit elfogult vagyok velük szemben, de intelligensebbek, mint sok mai diplomás. Az ő idejükben nem ment mindenki egyetemre, de egy gimnáziumi érettségihez (nem szakközepes, akkor még volt különbség) több tudás kellett, mint ma és el lehetett vele helyezkedni. Ma annak nincs érettségije, aki el sem végezte az iskolát. Bizonyos diplomákat pedig szintén már kb. akárkihez hozzávágnak. A tudás nem csak a papíron múlik.

Ezért én nem mondanám, hogy aki diplomás, az már jöhet, mert biztos nem "buta szar". Dehogynem, bőven van ellenpélda. Ahogy mondjuk szakmával sem ostoba mindenki. Az más kérdés, hogy engem diplomásként sokszor a szakmával rendelkezők néznek le: mondván, hogy nem dolgozom, az nem munka, amit én csinálok.

"Szegény családba születtek és ezért korán kellett dolgozni kezdenie. Hiába akart nem tanulhatott tovább."

Azért ez nem feltétlenül van így. Évekkel ezelőtt jártam egyetemre, egy csomóféle ösztöndíj, meg kollégiumi támogatás volt kifejezetten hátrányos helyzetből jövő hallgatóknak.

2024. jan. 9. 11:18
 16/23 anonim ***** válasza:
0%

14 - Megjött a vállalkozó is, köszönjük! :'D

Ilyen 700e forintos bevételű vállalkozó ismerőseim nekem is vannak, de szörnyen buták és primitívek. A PIACKÉPES diploma nem csak jó fizetést ad, hanem számos új szemléletmódot ami az alacsonyabb képzettségűeknek nem biztos, hogy megvan.

Ja, amúgy ezek a vállalkozó ismerőseim világi csórók, mert nincs pénzügyi intelligenciájuk és elverik a pénzt. Mindkettő szakadt, régi autóval jár és nagyjából a többi életkörülménye is ehhez hasonló.

2024. jan. 9. 11:19
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

13 Szuper, látod neked is jogod van úgy válogatni, ahogy akarsz. A bölcsészdiplomás lányoknak is, és nekem is a pénzügyes oklevelemmel. Tök jó, nem? :D

Csak valahogy akadjunk már le arról, hogy igényt formálunk más emberek vonzalmára. Komolyan, mintha én ontanám magamból a kérdéseket, hogy az 1800as évek óta ügyvéd és orvos família háromdiplomás, négy nyelven beszélő, kőgazdag csemetéje rám sem néz. VAGY Ontanám magamból a kérdéseket, hogy a Heideggert, Wittgensteint, Schopenhauert és Kantot olvasó, filizófiából doktorált, naponta művészettel, irodalommal és humán tudományokkal foglalkozó srácok miért nem akarnak maguk mellé engem?

2024. jan. 9. 11:21
 18/23 anonim ***** válasza:
17%
17 - Teszem is, most is írogatott egy bolti eladó csaj, automatikusan kuka. Mit kezdjek vele?
2024. jan. 9. 11:25
 19/23 anonim ***** válasza:

16 nem talált...de ok 🤣. Csak nyugodjon meg a kis lelked.

Ne a te környezetedből indulj ki.

2024. jan. 9. 11:31
 20/23 anonim ***** válasza:
40%
19 Általánosságban igaz ez a dolog. Nézz körbe az országban, én kevés ilyen "jól menő" kisvállalkozót látok. A legtöbb szakadt, ócska cuccokba jár, márpedig ha van pénzed akkor van igényed is a minőségre, mert megteheted.
2024. jan. 9. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!