Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik hogy diploma hiánya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik hogy diploma hiánya miatt utasítanak el férfiak közeledését?

Figyelt kérdés

Van az a típusú nő, aki szerint

- buta

- kevesebbet elért vagy “érő” személy

- vagy egyenesen fogyatékos - alacsony iQ az a személy aki nem járt egyetemre és nincsenek nyelvvizsgái

Ezeket fennhangon állítják mindenkiről akiket személyesen nem is ismernek. Nem számításba véve hogy ki - miért nem tanult tovább. Egy kalap alá véve őket hogy buta szarok ! Kuka

2024. jan. 9. 07:51
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Vannak emberek akik a körülmények áldozatai. Betegség miatt kövérek. Szegény családba születtek és ezért korán kellett dolgozni kezdenie. Hiába akart nem tanulhatott tovább.
2024. jan. 9. 08:17
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, a tarskereses nem humanitárius szolgalatrol szól. Mindenki a neki megfelelő, lehető legjobb partnert keresi. És ennek megfelelően szelektál. Az fog téged választani, akinek te vagy az elérhető legjobb.
2024. jan. 9. 08:29
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos az a jellemző, hogy igenis érződik az embereken a tanultságuk. Teljesen mindegy, hogy valaki miért nem tanult tovább, a végeredmény a legtöbbször hasonló.
2024. jan. 9. 08:32
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Férfiak is utasítanak el nőket diploma hiánya miatt. Nekem pl nincs. Ez a beszélgetés rengeteg emberrel játszódott le:

Ő: Mit tanulsz?

Én: Nem tanulok, dolgozom, X vagyok Y helyen.

Ő: És mit végeztél?

Én: Gimnáziumot.

.....

.....

.....

Soha többet nem írt :D

De volt, aki rendesen belém kötött emiatt, hogy így nem lesz soha rendes munkám, meg hogy mindenki a húszas évei közepéig egyetemre jár, én mégis miért nem követem ezt a trendet. Azt már csak itt gyakorin olvastam, hogy nem akarja eltartani a nőt :D Valamiért azt hiszik sokan, hogy érettségivel csak mekis kasszás lehetsz, miközben rengeteg irodai munka van, amivel normális fizetést lehet kapni. Azért szerencsére több párkapcsolatom is volt, őket nem zavarta, azokat sem, aiknek volt diplomájuk.

2024. jan. 9. 08:41
 5/23 anonim ***** válasza:
94%
Megkérdezed, hogy létezik-e ilyen, majd leírod, hogy van az a típusú nő, aki... meg is válaszoltad a kérdésed. Igen van, és minden joguk megvan ahhoz, hogy az alapján válasszanak maguknak párt, ami alapján akarnak.
2024. jan. 9. 08:41
 6/23 anonim ***** válasza:

Párkeresésnél mindenki valamilyen paraméter alapján szűr, legyen az szépséghez, intelligenciához, hobbihoz avagy egyéb jellemzőhöz köthető, így biztosan van olyan nő, aki mindezt részben diplomához köti. Ez lehet rossz korábbi tapasztalat alapján, avagy szimplán hasonló személyt keres, mint ő maga.

Szerintem sikeresebb leszel, ha nem akarsz mindenkinek megfelelni, inkább csak egy személyre fókuszálj, akit megfelelőnek tartasz és kölcsönös a szimpátia. Nem tetszhetünk mindenkinek!

2024. jan. 9. 08:43
 7/23 anonim ***** válasza:
63%

Én elutasítom azt, aki nem diplomás. Nem gondolom, hogy MINT EMBER kevesebbet érne, erkölcsileg alávalóbb lenne, pusztán nem illik hozzám.

Attól még lehet belőle nagyszerű férj, csak nem az enyém.

2024. jan. 9. 09:24
 8/23 A kérdező kommentje:

Lenézed. Rosszabb képességűnek tartod.

2024. jan. 9. 09:47
 9/23 anonim ***** válasza:
61%

8

Nem, ahogy a gyerekeket vagy a nőket sem nézem le, csak egyszerűen nem passzolunk egymáshoz. 🥰

2024. jan. 9. 09:48
 10/23 anonim ***** válasza:

Én nem nézem le azt, aki nem tanult tovább.

Viszont. Mennyire kell szegény családba születni, hogy ne tudj egyetemre menni? Rengeteg diák dolgozik egyetem mellett, vannak levelező képzések is, van esti, van duális képzés. Ha nappalira menne a 'gyerek' akkor kapna kolit, szociális ösztöndíjat, esetleg tanulmányi ösztöndíjat is. Én Szegeden tanultam, koliban laktam, ami 9320 forint volt havonta, mindennel együtt. Tanulmányaim elején (2020) 50k elég volt mindenre. Ez az összeg pedig megkereshető mondjuk kettő hétvége alatt, akármilyen szak mellett. Most kb 100-120, de ez se annyira sok, ha kapsz ösztöndíjakat és mondjuk futárkodsz minimális óraszámban. Még felretenni is jut. Szegeden ingyen utazhatnál a tömegközlekedésen (szociális alapon kapnál diákberletet), országbérlet 1900ft kb ha haza akarsz menni vonattal. Fizetni kell még a kaját. Rengeteg kifőzde, olcsó kajálda is van, de persze főzhetsz magadra.

Tehát szerintem extrém helyzet kell ahhoz, hogy valaki pénz miatt ne tudjon egyetemre menni. (Pl ápolót neki kell fizetni a beteg nagymamához vagy ilyesmi)

Nekem nem fontos, hogy valaki ment-e egyetemre. Az alábbiak viszont igen:

- rendkívül okos vagy? (nàlam kizáró a butaság és a legelső szempontú előny ha valaki nagyon-nagyon okos - pl fizikusok, matematikusok, űrkutatók vagy velük azonos IQ-val, logikai, problémamegoldó és absztrakciós képességekkel rendelkező emberek (főleg műszaki, informatikai, természettudományi beállítottságúak), akiknek ilyen magas az érzelmi intelligenciája is)

- szereted a munkádat, megtaláltad a hivatásodat? (önmegvalósítás felé haladással hogy állsz)

- vannak ambícióid? (nem feltétlenül munka terén)

- szeretnél folyamatosan fejlődni, tanulni? (bármilyen területen)

Ismerek ilyen embereket, akikre a fentiek mind igazak és nem jártak egyetemre (egyik zseni, a másik csak simán okos, és megtalálta valami másban a hivatását). De természetesen könnyebb ilyet a diplomások vagy egyetemisták közt találni.

Persze nagyon sok olyan diplomást vagy egyetemistát ismerek, akik nem okosak vagy csak eljöttek egyetemre, mert manapság ez a divat és fogalmuk sincs mit akarnak. Ez sem garancia semmire. Az menjen egyetemre, aki azt szeretné tanulni, vagy azzal szeretne dolgozni.

(van párom ne írjatok)

2024. jan. 9. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!