Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van e valami előnye friendzónában lenni?
Lelki szemetes ládának lenni, állandóan egy lánnyal lógni, a panaszait hallgatni arra várva hogy majd egyszer dugni fog veled annak semmi értelme.
Ugyanakkor önmagában lányokkal ismerősnek lenni, adott esetben ha le is pattintottak hátra lépni egyet és normális ismerősi viszonyban maradni nem feltétlen gond. Nekem az utóbbi modndjuk inkább olyan volt hogy kavartunk egy darabig de aztán tartósan nem voltunk együtt csak haverok maradtunk.
Annyi előnye mindenképp van hogy a lányok sokmindenben másképp gondolkodnak és sokmindent másképp értékelnek mint ahogy azt mi férfiak gondoljuk róluk. Ha beszélgetsz velük számos dolgot mondhatnak ami hasznos lesz az életedben.
A másik pedig hogy átlagban sokkal kiterjedtebb kapcsolataik vannak mint a férfiaknak. Iskola munka, tekintetében sok segítséget kaptam eddig lányoktól és az ismerettségeiktől. Az eddigi legkiterjedtebb társaságok, legnagyobb bulik főleg házibulik amikre hívták szinte mind lányokon keresztül volt. A volt barátnőmet más lányokon keresztül ismertem meg, nem biztos hogy egyébként összefutottunk volna.
Ha valaki az ismerettségi körből akak lányokat megismerni, arra sokkal nagyobb esélye van lányismerősei által. Az én tapasztalataim alapján a legtöbb férfi társaság ugy néz ki hogy van 4-5-6 csavo és ha ők előveszik a telefonjukat, akkor mondjuk meg tudnak hívni 5-6 csavot. Szóval ja, sok szempontot érdemes megvizsgálni.
NINCS. A friendzone arról szól, hogy te többet akarsz ő meg nem. Barátságban lenni visszont érdemes lányokkal, az jó ha az embernek vannak csaj ismerősei, haverjai, barátai.
A barátzóna viszont arról szól, hogy te szenvedni fogsz mert nem vagy képes megérteni a NEM-et és továbblépni. Valójában ilyenkor szó sincs valódi barátságról, ki fognak használni, lelki szemetes leszel, egy szolga, egy csatlós, semmi több. Ha te alapvetően többet akarnál a csajtól, mint barátság, haverság, legyél egyértelmű és ha nemet mond, akkor lépj tovább és ne erőltesd magad rá erőszakkal a lányra. Nem olyan bonyolult ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!