Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják azt hogy nincsen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják azt hogy nincsen kiút a friendzónából, amikor létezik az idővel megszépül a másik jelenség?

Figyelt kérdés
Csomó ilyen történetet hallottam már hogy nem volt az esetem de idővel úgy megtetszett, olyan szép lett a szemében...
2023. okt. 16. 08:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
84%
Mert az emberek szeretnek skatulyázni, meg szeretik a világot egy statikus valaminek gondolni.
2023. okt. 16. 08:48
 2/18 anonim ***** válasza:
73%
A megszepul nem a ronda emberekre vonatkozik ha nem olyanra aki nem az esete ranezesre .
2023. okt. 16. 08:51
 3/18 anonim ***** válasza:
75%
Előfordulhat, de mi értelme évekig megjátszani a barátot ennek reményében, mikor elég kicsi rá az esély? Inkább keress olyan lányt, akinek azonnal te vagy a legfontosabb, ahelyett, hogy szamár legyél ló helyett. Az is csak hosszú idő elteltével.
2023. okt. 16. 09:22
 4/18 anonim ***** válasza:
81%
Van rá esély, de évekig kullogni valaki után, aki közben más és mással él párkapcsolatban, elég gáz.
2023. okt. 16. 09:25
 5/18 anonim ***** válasza:
83%
Én ismerek ilyen csajt kb 6 évig nyomult egy srácra mire össze jöttek, de a srác nem viszonozza az érzéseit csak azért jött vele össze mert amúgy már ismeri egy ideje meg legalább főzz rá valaki, de nem tartsa kicsit sem vonzónak meg boldog sem vele, szóval nem értem
2023. okt. 16. 09:42
 6/18 anonim ***** válasza:
86%

Neked mennyi ideig kellene barátságban lenned egy Varga Irén külsejű nővel, hogy megszépüljön?

Mennyi idő kéne, hogy szexuálisan vonzódj hozzá?

2023. okt. 16. 09:55
 7/18 anonim ***** válasza:
82%
És miért állandóan nőkre van kiterjesztve ez a dolog? :) Miért mindig a nőket noszogatják, hogy adjanak már esélyt, mert majd megszépül a szemükben az illető, mert nyilván olyan csodálatos belsőre?
2023. okt. 16. 09:58
 8/18 A kérdező kommentje:

Mennyi idő kéne, hogy szexuálisan vonzódj hozzá?

Ha nagyon jó lenne a személyisége...(pl. kizárt hogy ilyen nő intelligens lenne,mert igénytelen, így eleve nem lenne ezért semmi) akkor pár hónap

2023. okt. 16. 10:03
 9/18 anonim ***** válasza:
51%

van ki út, ha az A terv csődöt mond akkor a csajok sorba veszik elő a friendzone-s B, C,D ... és Q terveket is akár.

csak kérdem én van ennek így értelme? mert nekem férfiként megalázó lenne ha vmi pót terv lennék, ezt az egóm már nem veszi be.

ja és mi az esély arra, hogy egy B terv majd jobban be jön? ha elméletileg pont a miatt lett B terv mert az A tervet vállasztotta a csaj helyette, mivel jobb partinak tűnt az A.

mennyire lehet egy ilyen hibásan ítélő nőnek hinni?

és akkor követtem eddig a női logikát, hogy a szakítás hoz vezető hibák 99% a férfi követte el. de mi van ha a nővel volt a baj, és nem teljesen az A terv pasi a hibás ha nem a nőnek is volt benn része azért?

szerintem ilyen esetben mindig kockázat elemzést kell csinálni mert gy mint gyanús az egész szituáció.

2023. okt. 16. 10:20
 10/18 anonim ***** válasza:
91%
Miért várja el egy pasi, hogy full kamu barátság esetén a nő majd lefekszik vele?
2023. okt. 16. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!