Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ez az általános...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez az általános jelenség a magányosok,szinglik felé?

Figyelt kérdés

Egyre többször olvasom, hallom, környezetemben látom és sajnos mióta nincs párom, magamon is tapasztalom a következőket.

Akiknek párja van, azok cinizmussal,kioktatóan,fölényesen viselkednek a magányosokkal, mintha legalábbis azok tehetnének a saját magányukról.

Állandóan jönnek a hobbikkal, társasággal,kirándulással,edzéssel,mintha az teljesen megoldaná az életet.Nekem egy barátom viselkedik nagyon bántótan,amióta kapcsolata van.Kioktató és cinikus,szerinte egy párkapcsolat,de még baráti kapcsolat sem létfeltétel.És érezhetően lenéz,mert néha megírom neki, hogy nem jó magányosnak lenni.Főleg úgy,ha tudom,milyen kapcsolatban élni.

Viszont azt elfelejti,hogy amikor négy éve bő egy évig magányos volt,sírt,szinte a falra mászott és sokszor én tartottam benne a lelket,vigasztaltam. Mikor párja lett, azóta pedig tojik mindenre.Ráadásul többször összevesztek,szakítottak,újrakezdtek és mindig mellé álltam lelkileg ,amit köszönt is.

Így "hálálja" meg ? Miért kell olyan beképzeltnek lenni és kioktatni a magányosakat ? Nem elég a magány, még olyantól is kapjunk az arcunkba, akiktől néha jó szót,vagy egy kávé mellett egy kis beszélgetést /nem panaszkodást/ szeretnénk ?

Van aki persze tehet a magányról,de nagy részben azért nem így van.Mikor volt párom,akkor is szívvel voltam a magányosak felé,akin tudtam segítettem.

Az életben de nagyon igaz,hogy ne várj jót azoktól,akin segítettél...

2023. szept. 21. 05:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%

Minek számodra ellenség, ha ilyen barátaid vannak?

Javaslom mielöbb zárd le ezt a barátságot, építsd le gyorsan és keményen!

Azonfelül ez nem általános, én most párkapcsolatban is ugyanúgy az incelek és más magányos férfiak oldalán irogatok itt, mert csak velük tudok együttérezni, azonosulni

2023. szept. 21. 05:21
 2/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ,azért vannak még korrekt emberek,látom!

Egyébként nem írok már neki,felesleges.Találkozni egy éve nem ér rá.Ellenségem,haragosom nincs.Nem adtam okot rá:)

Sajnos,a barát néha bőven pótolja az ilyet.

Egy magányos ffi

2023. szept. 21. 05:25
 3/13 anonim ***** válasza:
69%
Az ilyen nem barát!
2023. szept. 21. 05:49
 4/13 anonim ***** válasza:
12%

Nekem bejossz te kos cuki fiú :))

F

2023. szept. 21. 06:31
 5/13 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem gondold át, hogy egy ilyen személyt érdemes barátodnak tartani.

Amit leírtál nem általános jelenség, baráti körömben sose fordult elő.

2023. szept. 21. 07:17
 6/13 anonim ***** válasza:
85%

Mert a párkapcsolat az annak is a fokmérője, hogy az ember ér-e valamit. Ha kellesz valakinek, aki ráadásul jól néz ki, sikeres, intelligens stb., akkor a fénye rád is rádvetül, tehát te tudsz valamit, jobb vagy valamiben, mint a többi, mert ő lett a párod.

Vannak, akik másban nem tudják sajnos mérni az ember értékét és a magányosokba belerúgnak. Lenézik őket stb. Én szánom az ilyeneket, de tény, hogy sokan vannak.

2023. szept. 21. 07:20
 7/13 anonim ***** válasza:
81%
Én a környezetemből szerencsére nem tapasztalok ilyet. Szerintem intelligencia kérdése a dolog, és ha valaki kioktató (ne keverjük az őszinte és érzékeny segíteni akarással), akkor azzal nem kell foglalkozni.
2023. szept. 21. 07:48
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Én ismerek olyat aki más férfiak előtt őszintén megmondta hogy nem is érdekli a csaja. (Pedig egy vonzó 30 as nő) csak azért van a kaocsolat hogy ő ne számítson szingli pancsernek. 🤣

Gondolom nem ez a tag az egyetlen akinek csak azért van nője hogy iskolában ,munkahelyen , rokonok előtt stb azt bizonygassa vele hogy ő értékesebb mint Géza, Jocika stb; hiszen ha ő kell egy nőnek a másik két példa férfinél akik meg nem kellenek senkinek -> értékesebb.

2023. szept. 21. 08:06
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Nemcsak a parodat, de a barataidat is te valasztod meg. Fejlodnod kene emberismeret teren.
2023. szept. 21. 09:25
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Az embereket baromira érdekli mások élete, ha nincs párod nincs életed szerintük, így persze hogy lenéznek... A másik hogy ha panaszkodni mersz nekik arról hogy magányos vagy és nehéz a párkeresés akkor pedig azért lesznek rád mérgesek mert ők ebben úgysem tudnak neked segíteni és valószínűleg nem is akarnak kerítőt játszani így csak felidegesíted őket.
2023. szept. 21. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!