Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen típusú férfiakat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen típusú férfiakat tesznek mindig friendzónába?

Figyelt kérdés
2023. aug. 21. 15:21
 1/7 anonim ***** válasza:
89%

Hát alapvetően azokat, akik nem tetszenek a csajnak. Ez lehet bármilyen.

De emellé még

általában jellemző:

Tutyimutyikat.

Ők azok akik "én kedves vagoyk, jó vagyok" felfogásúak, de valójában mindenben a nőt maguk elé sorolják, nincs saját véleményük, inkább ehódolnak a csajnak, mondván, hogy ezzel is kedveskednek nekik stb...

2023. aug. 21. 15:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Akik valami miatt mégse felelnek meg, pl anyagiasak, önzők, és még csak nem is tudják magukról, tehát valamiben szemetek, de pár dolgot elintézni jók, meg az hogy esetleg az ember fenntartja a lehetőséget hogy lehet hogy csak félreismerte, mégis rendes, azért beszélgetni programozni jó, még ha párnak nem is. Vagy pl játsszák az elérhetetlent, elvárják a rajongást, és ha az nincs megsértődnek. Velük nem lehet kapcsolatba kezdeni, mert nincs meg a bizalom.
2023. aug. 21. 15:28
 3/7 anonim ***** válasza:

Önbizalomhiányos, negatív, depressziós, csúnya.

Én már csak tudom. :)

2023. aug. 21. 15:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Aki olyan hülye hogy hagyja magát odakerülni, én az ilyen nőkkel megszakítom a kapcsolatot ;)
2023. aug. 21. 16:04
 5/7 anonim ***** válasza:
36%
Pl a kövér pasikat oda tesszük.
2023. aug. 21. 16:19
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálam pl "barátzóna" ellenes pasik eleve nem jöhettek soha számításba. Aki képtelen arra hogy 2-3 hónapot vagy többet is barátként töltsön valakiknél, míg nagyjából meg lehet ismerni és kiderül kik illenek össze, az teljesen alkalmatlan hosszútávú kapcsolatra.
2023. aug. 21. 16:30
 7/7 anonim ***** válasza:

6-tal egyetértek.

Nem volt olyan nagyon sok párkapcsolatom, de mind több évig tarott és mind kb fél éves vagy akár több éves barátságból alakult. Nekem nem megy másképp, vonzalom sem alakul ki bennem, amíg nem ismerem meg a másikat. Lehet, hogy hülyeség így gondolkodni, de nem nézett senki lyuknak és egyik kapcsolat sem azért ért véget, mert egy paraszt, bántalmazó vagy idióta volt a másik, hanem viszonylag békésen szakítottunk.

2023. aug. 22. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!