Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet kilépni friendzónából?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet kilépni friendzónából?

Figyelt kérdés

Úgy néz ki keményen belekerültem...az a baj, hogy a nő állandóan keres, de csak barátság, nyilván ebből több nem lesz ez biztos....de jó vele lenni hiányzik, nem tudok ghostingolni, nem tudom elmondani neki hogy többet érzek iránta, félek a reakciótól....

Ugyanakkor baromi rossz érzés hogy ecsetelgeti a pasi ügyeit, hogy milyen randi volt neki, kivel szexel éppen...32 évesek vagyunk

2023. aug. 18. 09:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Megmondod, hogy ne haragudj de nem vagyok kivancsi a pasis sztorijaidra es elmondod, hogy miert nem. Ez a férfiassag egyik jellemzoje, azert van friendzonaban mert nem vagy eleg ferfias, vagyis legtobbszor ez az oka, hogy nem.tud ugy igazi ferfikent tekinteni rad. Huzni sokaig ezt folosleges mert csak magadnak teszel.rosszat es evek mulva benned lesz az, h mi lett volna ha elmdom neki h tobbet erzek..
2023. aug. 18. 09:28
 2/15 anonim ***** válasza:
70%
Egyetértek az elsővel, a töketlenkedés férfiatlan dolog, a nők a határozottságra buknak.
2023. aug. 18. 09:29
 3/15 A kérdező kommentje:
Ha elmondom ezt neki akkor férfias leszek a szemében és többet akar majd?
2023. aug. 18. 09:30
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy többet akar majd, de magadat megkíméled a kellemetlenségtől.
2023. aug. 18. 09:33
 5/15 anonim ***** válasza:

Ha nem mondasz neki semmit, mégis mi változna?

Lehet nem is gondolja te többet érzel a barátságtól.

Ha meg nemet mondd, legalább tisztában leszel vele hogy el kell felejtened.

Valójában nincs veszteni valód.

2023. aug. 18. 09:38
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha elmondod neki akkorelindulsz a ferfiassag utjan, es ne engedd, hogy egy olyan no aki tetszik friendzonaba rakjon
2023. aug. 18. 09:41
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Az ugy mellékes, nem zavar, hogy nem kellesz neki?
2023. aug. 18. 09:41
 8/15 anonim ***** válasza:
59%

Az esetek 99% ban amikor pasik "friendzoneról" hadoválnak, nem igazi barátság van, hanem csak eteted a barátsággal mert meg akaraod dugni.

Tényleg barátkoznál vele, ha nem vonzódnál hozzá? Egy f@szt. Bottal nem nyúlnál hozzá.

Egy ilyen szituban egyedül a másik felet sajnálom, én is vesztegettem érzelmi energiát ilyenekre. Kár volt.

Tegyél neki egy szívességet, és kerüld. Keress olyan nőt aki akar tőled valamit.

2023. aug. 18. 09:44
 9/15 anonim ***** válasza:
Leginkább úgy, hogy nem hagyod magad, hogy belekerülj... érted remélem.
2023. aug. 18. 10:11
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Én megléptem de eltávolodott, viszont nem rágtam magam utána, tiszta vizet öntöttem a pohárba. Ha emiatt lelép, szar lesz, de a lelkiismereted miatt jobb, legalábbis könnyebb mint titkolózni, rágódni, gyávának lenni.
2023. aug. 18. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!