Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jobb és miért, ha egy nő azt mondja legyünk csak barátok extrákkal vagy ha friendzonába tesz? Friendzona jobb mert ott nem rontják el a felek a bátorságot szexel?
Nálam azzal a nővel nincs semmi probléma aki az elején közli, hogy részéről csak szex lehet, mert tudod mit várj a másik féltől. Aki nem képes ezt kezelni az mi a fenének barátkozna a másik féllel? Ha férfiként kezdeményezek és kapom a barátzónás mellébeszélést az nem tisztel engem, tök felesleges tovább vesztegetnem az időmet. Az egy egészen más tészta, ha párkapcsolatban van és amiatt utasít vissza, de akkor sem barátkozok valakivel akinek barátja vagy férje van.
Van női ismerősöm, talán még barátom is, de ezek mind munkakapcsolatok vagy baráti kőrből ismerem, nem akartam őket soha felszedni és ez nagy különbség.
Aki nem képes ezt kezelni az mi a fenének barátkozna a másik féllel?
Talán mert lányokkal jobban megértik egymást..
Egyetértek 2-vel. A lényeg ott van, hogy ha egy férfi megpróbál felszedni egy nőt, akkor arra csak az "igen", "nem", esetleg a "próbáljuk meg" a jó válasz, viszont a "legyünk barátok" semmiképp.
Pl. az én esetemben mondjuk próbálkozok 20 nőnél/év, amiből jó ha egy összejön. Az évek alatt akkor több száz "nőbarátom" lenne, ehhez képest csak pár van, és azok sem úgy lettek hogy megpróbáltam őket felszedni.
A "legyünk barátok" azért is rossz válasz, mert női barát alapvetően nem kell, mert nagyon nem egy hullámhosszon mozognak a férfiak és a nők. Egy férfinál a nőbarát státuszt ki kell érdemelni általában - ez alól kivétel, ha titkon szeretne mégis többet a férfi, de ilyen normál esetben csak simpeknél fordul elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!