Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz kapcsolatból kilépve azt hittem jobb lesz minden, de nem. Más is volt így?
Feleségemmel toxikus volt a kapcsolat. Nevessetek ki, de ö volt a bántalmazó fél. Nagyon nehezen, évek kellettek, hogy kilépjek. 32 éves vagyok jelenleg. Azt hittem majd minden jóra fordul. Ehhez képest 4 éve mióta elváltam, még egy randi se jött össze. Azt mondják ha egy férfi ad magára, jól keres akkor lehet esélye. Nekem nem jön össze, pedig nem fiatal modell lányokat környékezek meg. Korombeli elvált anyukákat, 1-2 évvel fiatalabb szingli nöket hívok randira.
Azt hittem majd jó és boldog életem lehet, a pszichiáterem és a barátaim is ezzel tömték a fejemet. Ehhez képest egyedül ülök munka után a lakásomban, hétvégén legtöbbször egyedül megyek mindenfelé. A barátoknak családja van, inkább kihagynak engem és más gyerekesekkel bandáznak, engem cserben hagytak. Komolyan gondolkodom, hogy hibát követtem el, mert akkoriban legalább volt kihez szólnom, volt kivel elmenni valahova és azért voltak jó pillanatok.
Nem, nem követtél el hibát, ha tovább folytatódik egy mérgező kapcsolat valószínű rámentél volna egészségileg, lelkileg egyaránt.
Azzal viszont nem értek egyet hogy a barátaid cserbenhagytak.Teljesen más életet élnek, családosak, gyerekesek, biztos vagyok benne,hogy Te se éreznéd jól magad a körükben, azt pedig ne várd,hogy rendszeresen a családot hátrahagyva Veled törődjenek. Egy-egy találkozó erejéig pedig bizonyára össze tudsz jönni Velük.
Nem írtad hogy miért nem jönnek össze azok a kapcsolatok amikben próbálsz ismerkedni. Eljuttok a találkozóig és nagyon mást akarnak, vagy mégsem szimpatikusak?
Barátaimmal szinte sose tudok találkozni már, legtöbbször ha beszélünk rólam nem érdeklödnek vagy a szavamba vágnak és mondják a saját bajukat.
Ha randira hívok valakit, általában azt mondja, ne haragudj van barátom (közben tudom hogy nincs) vagy azt hogy nem akar megbántatni de nincs meg a kémia, esetleg hogy legyünk inkább barátok. Tényleg nagyon adok magamra, szép a böröm, a fogaim, minden nap borotválkozom, 2 hetente megyek fodrászatba, jó az illatom, nem büdös a szám. Sportolok is. Úgy érzem mindent megteszek, hogy legalább egy randira esélyt kapjak, de még azt se.
Akkor követtél volna el hibát, ha nem váltok el. Hidd el, tudom milyen a toxic házasság, 5 évet öltem bele, hogy jobb legyen. Végül én már annyit változtattam, hogy nem is önmagam voltam, mindezt két gyerek születése után csinálta! Előtte még elviselhető volt.
Nem tudom, fiatalon-bár most is az vagy-, hogy csajoztál, de azért az átlag férfinak elég sokat kell próbálkozni, mire egyetlen egyből is kapcsolat lesz. A lepattintásokat én is nehezen viseltem, össze tudott törni napokra és most is szarérzés, ha leráznak. Viszont csak úgy lehet valami, ha próbálkozol.
Elég sok a 4 év, bár a te korosztályod női elég érdekesek, vannak elvarázsolt gondolkodásúak. Lehet, hogy ki kellene mozdulnod a megszokott köreidből, hátha azzal van a gond. Az se ártana, ha egy bizalmas barátoddal, vagy még inkább a párjával meg tudnád beszélni, hogy mi lehet a gond veled.
Merev vagyok az biztos. Zárkózottabb típus. De ne egy karótnyelt old school informatikust képzeljetek. Szeretek edzeni járni, a vizi sportokat, autózni szép tájakon, túrázni a hegyekben, strandolni.
A személyiségemet kedves, udvarias, megbízhatónak mondják. Humorosnak is mondanak, bár állítólag néha sok.
Fiatalon se nagyon csajoztam, általában akkor is leráztak. Most jobban nézek ki mint akkor, voltam vagy 55 kg és tök lúzer.
Remélem jól döntöttem, elhiszem hogy rosszabb lett volna a házasság. De nagyon rossz az üres lakásba hazajönni. Sok helyre járok, tanfolyamokra, klubokra, körökbe, pl természetjáró, stb. Barátok nem segítenek sajnos semmiben. Nö ismerösök szerint nincs semmi baj velem, de velük nem olyan a kapcsolat, hogy igazából öszinték lennének.
Pszichiáterhez azóta is járok, de gyógyszerekre nincs szükségem, csak terápiára. Kisugárzásom biztosan rossz. Pl a feleségem belémnevelte, hogy én egy senki vagyok és lefelé nézzek az utcán, amit évek alatt tudtam kijavítani csak a pszichiáterrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!