Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell ahhoz, hogy friendzónába kerüljek, hogyan lehet oda bekerülni?
Sajnos egy nő sem akar, ebbe már beletörődtem. Viszont sajnos barátom sincsen, így teljesen egyedül vagyok, anyukám beszélek csak néha.... egy lány barátnak nagyon örülnék mert így lenne egy barátom és legalább az érzés megvan mintha barátnőd lenne...
Viszont sajnos nem akarnak a nők még úgy sem, ha egy randi összejön még friendzónába sem akarnak tenni.....miért nem?
Kezdjük ott, hogy a friendzone nem valódi barátság, mert egyoldalú. Akkor valósul meg, ha ugyan nem tartanak vonzónak, viszont valamilyen okból hasznosnak bizonyulsz.
Mondjuk elég fura kérdés, hogy valaki önszántából barátzónába akar kerülni. Kicsit ilyen „Csicska hopp!” kapcsolatnak hangzik, ahol neked nagylelkűen megengedik, hogy ingyen erőlködhetsz a kedvükért.
Ja, tisztára megéri. :D
Úgy lehet bekerülni, hogy próbálkozol egy (vagy akár több) lánynál, aki jófejnek tart, beszélgettek és lát benned olyan dolgot, amely miatt megéri valamilyen szinten közel lennie hozzád, de szexuálisan nem vonzod.
Ne akarj soha ilyen "kapcsolatot"! Mint előttem is leírták, ez nem igazi barátság, kikerülni belőle pedig marha nehéz, és elég lélkeölő állapot.
Gondolj bele, neked tetszik egy csaj, szexuálisan vonzónak találod, mondhatni szerelmes vagy belé, de ő csak kihasznál, érzelmi szemetsládaként funkcionálsz. Meddig bírnád ezt?
Igy van a baratzona gyakorlatilag akkor valosul meg amikor jofejnek tart, viccesnek, eluti veled az idejet hamar a sokadik baratnoje se er ra epp, de abszolut semmi kemiai vonzalmat nem inditasz be nala.
Engem egyszer 20 evesen raktak friend zone ba en tapasztalatlan fiatalkent azt gondoltam ebbol tobb is lehet, aztan kiderult hogy meg baromi komolytalan voltam, nem latta bennem a ferfit akire fel lehet nezni.
Gyakorlatilag ebbol szinte lehetetlen kikerulni. Azota egyszer volt olyan hogy randi utan a csaj benyomott egy olyat hogy baratkent talalkozhatunk, akkor mar par csajon tulvoltam, aztan annyi volt a valaszom hogy baratkozz a baratnoiddel es racsuktam a kocsi ajtot, pedig egy brutal vonzo szep norol volt szo. Tudni kell a buszkeseged megtartani az az elso.
Egy no a ferfit lassa benned aki romma kefeli egesz ejszaka ne pedig a hulyegyereket akivel el lehet utni az idot.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!