Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy ne friendzone-oljanak engem többé?
21 éves vagyok, nem volt párkapcsolatom és mindig de tényleg mindig barátként tekintenek rám a lányok.
Egészen álltalános iskolátol kezdve mai napig, már több mint 30 lánynál próbálkoztam de semmi, ez már nem is bánt úgy mint régen. Az tény hogy én túl kedves vagyok de nem akarok mást mutatni mint ami valójában is vagyok.
1-esnek igaza van, de azért hozzá tenném:
Ha nem úgy beszélsz/viselkedsz velük mint egy meleg barát, akkor nem fognak annak nézni.
Legyél territoriális, domináns, és nyilvánítsd ki, hogy te nem azért vagy itt, mert annyira nagyon érdekel az aktuális hasfájás, hanem mert vársza végén valamit.
Egyik, hogy ez így korrekt, a másik, hogy aki tud rád férfiként gondolni, az ennek hatására fog is.
A hosszú estébe nyúló mély beszélgetések a valóságban semmire sem jók.
1. ne számold az általános iskolai próbálkozásaidat
2. kezdeményezz a következő lánynál, igen, told a falhoz és mássz rá!
3. hagyd abba az önsajnálatot!
#3:
A 2-es pontban a mondatod második fele eléggé nemierőszak-gyanús.
Talán arra gondolt a 3-as, hogy a kérdező a börtönben biztos átkerül a friendzone-ból a gayzone-ba.
Mondjuk úgy előzöd meg hogy leszögezed hogy nem akarsz egy jóbarátja lenni?
Én tuti nem engedném meg egy nőnek sem hogy bolondját járassa velem a barátzónában, akkor inkább egyedül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!