Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek hogy ne friendzone-...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy ne friendzone-oljanak engem többé?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, nem volt párkapcsolatom és mindig de tényleg mindig barátként tekintenek rám a lányok.

Egészen álltalános iskolátol kezdve mai napig, már több mint 30 lánynál próbálkoztam de semmi, ez már nem is bánt úgy mint régen. Az tény hogy én túl kedves vagyok de nem akarok mást mutatni mint ami valójában is vagyok.

2021. nov. 24. 16:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Válj vonzó férfivá. Persze majd jön a hülye incel, aki egyből beböfögi, hogy a vonzerő kizárólag külső / pénz / farokméret / lapátáll / vadászszem (nem kívánt törlendő) kérdése. Na most ez nem igaz.
2021. nov. 24. 16:57
 2/11 anonim ***** válasza:
63%

1-esnek igaza van, de azért hozzá tenném:

Ha nem úgy beszélsz/viselkedsz velük mint egy meleg barát, akkor nem fognak annak nézni.

Legyél territoriális, domináns, és nyilvánítsd ki, hogy te nem azért vagy itt, mert annyira nagyon érdekel az aktuális hasfájás, hanem mert vársza végén valamit.

Egyik, hogy ez így korrekt, a másik, hogy aki tud rád férfiként gondolni, az ennek hatására fog is.

A hosszú estébe nyúló mély beszélgetések a valóságban semmire sem jók.

2021. nov. 24. 17:04
 3/11 anonim ***** válasza:
0%

1. ne számold az általános iskolai próbálkozásaidat

2. kezdeményezz a következő lánynál, igen, told a falhoz és mássz rá!

3. hagyd abba az önsajnálatot!

2021. nov. 24. 17:04
 4/11 anonim ***** válasza:
82%
Ha nulla szexuális kisugárzásod van, akkor nulla szexben lesz részed. Nem kell semmi territórium meg dominancia ide, egyszerűen éreztesd a nővel, hogy nőként (is) érdekel, nem (csak) barátként. Vállalj kockázatot, bókolj merészen, eressz meg egy-két sikamlósabb poént, a reakciókból látni fogod, merre tovább.
2021. nov. 24. 17:09
 5/11 anonim ***** válasza:
91%

#3:

A 2-es pontban a mondatod második fele eléggé nemierőszak-gyanús.

2021. nov. 24. 17:10
 6/11 anonim ***** válasza:
#1-es voltam, kérdező, tudnék neked konkrét tanácsot is adni, de ahhoz az kellene, hogy minimum egy kérdésemre válaszolj. Hajlandó vagy erre?
2021. nov. 24. 17:13
 7/11 anonim ***** válasza:
84%

Talán arra gondolt a 3-as, hogy a kérdező a börtönben biztos átkerül a friendzone-ból a gayzone-ba.

2021. nov. 24. 17:27
 8/11 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Mondjuk első tippem az, hogy ne viselkedj a barátjukként? Hívd el randira, legyen egyértelmű, hogy az randi és mik a céljaid.
2021. nov. 24. 20:42
 9/11 anonim ***** válasza:
29%
Milyen nemi erőszak, édes Istenem! :DDDDD Dehogyis! Cak arra gondoltam, hogy ha a csaj lelki bajait hallgatja, barát lesz, ha nekitámasztja a falnak és megcsókolja, akkor nyilván nem. Nem arra biztattam, hogy bántson másokat, hanem arra, hogy lépjen!
2021. nov. 24. 22:03
 10/11 anonim ***** válasza:
72%

Mondjuk úgy előzöd meg hogy leszögezed hogy nem akarsz egy jóbarátja lenni?

Én tuti nem engedném meg egy nőnek sem hogy bolondját járassa velem a barátzónában, akkor inkább egyedül

2021. nov. 25. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!