Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek hogy ne friendzone-...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy ne friendzone-oljanak engem többé?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, nem volt párkapcsolatom és mindig de tényleg mindig barátként tekintenek rám a lányok.

Egészen álltalános iskolátol kezdve mai napig, már több mint 30 lánynál próbálkoztam de semmi, ez már nem is bánt úgy mint régen. Az tény hogy én túl kedves vagyok de nem akarok mást mutatni mint ami valójában is vagyok.

2021. nov. 24. 16:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
80%
Nagyon egyszerű. Ha nem vagy biztos benne hogy csak barátként tekint-e rád, kérdezd meg tőle. Ha igen a válasz, akkor szakítsd meg vele a kapcsolatot. Ha ezután se keres akkor ennyi volt. Ha keres, akkor talán még meggondolja magát,de sokáig nincs értelme húzni. Persze ha szerelmes vagy belé, akkor nehezebben fogod elengedni.
2021. nov. 25. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!