Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek szerint mégsem vagyok friendzoneban?
Figyelt kérdés
Ismerkedem egy lánnyal, találkoztunk már, régóta beszélgetünk, de eléggé megrekedt a dolog, és a legutóbbi randimeghívásra az volt a reakció, hogy mostanában nagyon elfoglalt (ami tipikus lekoptató szöveg). Ettől még folytattuk a beszélgetést, és ő ajánlotta fel, hogy találkozzunk. Ezek szerint mégis bejövök neki? Csinálnak ilyet a lányok, ha csak barátként tekintenek a másikra? :D2021. júl. 22. 09:28
1/9 anonim válasza:
Vagy lehet tényleg elfoglalt volt 🤷♀️
2/9 A kérdező kommentje:
Most sem lett kevesebb dolga. Sőt..
2021. júl. 22. 09:48
3/9 anonim válasza:
Nézd nem tudhatod. Lehet olyan jött közben amit nem mondhatott le, vagy családi ügy vagy barmi. Keresték a NAV ellenőrök.
Nem tudjuk.
Ha ajánlott masik időpontot akkor sanszos hogy van esélyed. De ha találkoztok, kiderül. Ne kombinalj. Vagy lesz vagy nem.
4/9 anonim válasza:
Azt akarja pont, hogy ezt hidd, hogy mégsem vagy friendzoneban. Abban vagy barátom, abban. 31f
5/9 anonim válasza:
Ha friendzone-ba rakunk valakit, azzal nem kezdeményezünk randit. Pont.
30N
6/9 anonim válasza:
Már hogyne kezdeményeznétek, csak ti max ne mannak hívjátok, hanem baráti talinak, csóri gyerek meg azt hiszi az randi :D
7/9 anonim válasza:
Középsuliban kollégista voltam, rengeteg fiú osztálytárssal. Teljesen természetes volt, hogy együtt mentünk ki boltba vagy beszélgetni haverokkal/barátokkal. Annyira hozzászoktam ehhez, hogy nem is gondoltam később, hogy ezt valaki ismerkedésnek tekinti. Persze lehet, hogy ez a lány nem ilyen naiv mint én voltam. :D
8/9 anonim válasza:
Nekem is ez a véleményem, hogy barátzónában vagy.
7-es
9/9 A kérdező kommentje:
Közben írt egy olyan üzenetet, ami alapján nagyon jók a jelek *.*
Köszönöm a válaszokat!
2021. júl. 22. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!