Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Friendzonából létrejöhet szerelem?
Figyelt kérdés
Társkeresőn megismerkedtem egy nővel két három randi után lényegében megbeszéltük hogy hát ez csak barátság lehet részéről, viszont a barátság folytatódik, egy hónapja rendszeresen találkozunk majdnem napi szinten beszélgetünk, teljesen jól érezzük magunkat. Az idő múlásával a közös együtt töltött idővel kipattanhat szerelem részéről? Szerintetek a sok nevetés a sok közös program révén lehet egy olyan pont amikor úgy néz rám hogy megszerettem ezt a férfit?2023. júl. 30. 13:01
1/19 anonim válasza:
Nem. Addig kellesz neki unaloműzőnek, míg nem kapja el a falu bikája.
2/19 anonim válasza:
Szerintem keresne mást, ha nem lenne esélyed. Találkozgat veled aktívan, gondolom ha nem jönnél be neki, akkor lezárta volna... neki sem lenne értelme a semmire találkozni.
3/19 A kérdező kommentje:
És honnan fogom tudom mikor szabad közeledem felé mikor szabad a csók? Gondolom először rosszötlet hirtelen lesmárolni?
2023. júl. 30. 13:12
4/19 anonim válasza:
Nem. Egy nő azért mondja, hogy csak barátkozni akar, mert csak barátkozni akar. Ilyen bonyolultan működünk mi. ;)
5/19 anonim válasza:
Hát nekem a fiendzonásak filyamat csak magukat igazolják hogy dehogy kellene pasinak.
Eleinte az elsö jelekbol mert pl béna nyomi
Aztan ha ki is derul hogy nem az akkor megint megerositik mással pl èrtetlen idegesitő
Ha nyugodtabb pillanatomban megint elbizonytalaondom hogy lehet mégis kéne pasinak, akkor megint visszakezböl lehoznak valamivel az életemrol is.
Ezek a friendzonasak nem az hogy en egyszer eldöntöttem hogy nem kell nekem mint férfi hanem folyamatosan ebben is erösitenek meg.
6/19 anonim válasza:
*folyamat csak magukat igazolják
7/19 anonim válasza:
Nekem eddig minden párkapcsolatom (5db) barátságból lett.
8/19 anonim válasza:
Felejtsd el, az esélyek bőven nem neked szólnak. Csak figyelemforrásnak kellesz, valami baj történik fut hozzád megnyugvásért , önigazolásért, és te semmit sem fogsz profitálni ebből.
9/19 A kérdező kommentje:
És mit kell tenni hogy kiváltsam a vonzalmat ha megvan a közös hang? Mit tudok tenni annak érdekében hogy vonzalmat indukálják a nőben?
2023. júl. 30. 13:32
10/19 anonim válasza:
9
Ha nem tetszel neki, akkor meg is szakadhatsz sajnos..
De légyszi tartsd meg a büszkeségedet, és állj tovább. Ne probálkozz folyamatosan kétségbeesetten egy olyan nőnél akinek nem kellessz..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!