Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Friendzónában a nők mit éreznek a férfi iránt, milyen érzéseik vannak benne általában?
Barát
De a külseje nem váltja ki a vonzalmat (kémiát). Szaraz a barackom tőle mint a sivatag.
"Itt az én saját, privát csicskám!"
De igaz!
Én is találkoztam ilyen "párral"
Nem tudtam eldönteni hogy most melyikük a szánalmasabb: a párkapcsolat mellett baráttal fogdosós csaj, vagy az ostoba színjátékban önkéntes csicska srác?
Aztán milyen érdekes: A srác becsajozott, és a látványos "barátság" szép csendben véget ért. Mondjuk az sem normális aki ilyen emberekkel van együtt, undorítóak
Úgy értelmeztem, ha én, mint nő vagyok barátzónában. Oda nem megyek.
Mivel mindenki önként vonul oda, nem tudhatom, ki igazi barát, és ki játssza meg.
Növeli az egóját a szolgálatkész szerencsétlen (ezermester, sofőr, lelki szemetesláda, stb.), aki annak is örül, hogy egyáltalán ott liheghet körülötte, és reménykedik hátha ebből egyszer dugás lesz. Persze mindezt a csajszi is pontosan tudja, csak megjátssza a döbbenetet, amikor a srác megpróbál ràmozdulni. Azért néha elhúzza a mézesmadzagot az orra előtt, pláne ha ki akarna lépni a felhőből, és érdemi kapcsolatot létesíteni egy másik nővel.
Összességében egy rendkívül megalázó és kártény konstrukció az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!