Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A csinos nőkben feszültséget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csinos nőkben feszültséget kelt ha egy férfi nem adja jelét neki hogy a vonzónak találja?

Figyelt kérdés
Van egy nő aki ott dolgozik ahol én valóban nagyon csinos de nekem nem annyira fontos a szex és nem nagyon nézek meg így nőket. Ha valakit megszeretek azután tudok vonzódni, így eléggé hidegen hagy, néha elbeszélgetünk és semmi.... utóbbi időben azt vettem észre hogy sokat jön oda illegeti billegeti magát, mintha ilyen feszültség lenne benne hogy én nem akarom őt megd......
2023. okt. 1. 11:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
36%
Pontosan Igy van, ahogy leirtad
2023. okt. 1. 11:50
 2/14 anonim ***** válasza:
65%

igen, az én volt párom volt ilyen, másoknak a nyálukat csorgatták utánam és mindenki másnak bejöttem, de tőle egy bókot sem kaptam soha, egyszer azt mondta, hogy elbizom magam. Borzasztó egy ilyen emberrel együtt, ha nincs meg legalább egy minimális elismerő "bármi" egy kapcsolatban...

ennek a nőnek valószinűleg kihivás vagy, mert nem vagy olyan, mint a többi és lehet, hogy érdekled, mert nem nyáladzol utána és felhivtad magadra a figyelmet...

igy sokkal jobban vonzód, mert taszitod magadtól nem tudom érthető-e?

2023. okt. 1. 11:52
 3/14 A kérdező kommentje:
2. Igen ez érdekes nagyon köszi, nekem az kevés, nekem meg kell szeretni hogy vonzónak találjam. Kicsit máshogy működött valaki mondta hogy én demiszexuális vagy mi vagyok de nem értek ehhez
2023. okt. 1. 11:58
 4/14 anonim ***** válasza:
85%

2 es vagyok:

A demiszexualitás félúton van az aszexualitás és a normális szexualitás között, innen származik a neve is. Az ilyen emberek nagyon is éreznek vonzalmat, és gyakran sem a libidójukkal, sem a szexuális életükkel nincsen semmi probléma, csakhogy a vágyat náluk nem a látvány, hanem az intellektus, az érzelmi kötődés indítja be.

én is ilyen vagyok engem az ellenkező nemben pontosan a leirtak jellemzőek, azt szoktam erre mondant, hogy én a másik tudatosságától leszek "felizgulva" :-)

2023. okt. 1. 12:05
 5/14 anonim ***** válasza:
74%

Nem.

Az alacosny önbecüslésű emberekben - legyenek férfiak vagy nők - viszont feszültséget kelt, ha nem kapnak időről időre pozitív visszajelzéseket jellemzően felszínes forrásból.

Alacsony önbecsülésű meg kb bárki lehet, csúnya is, szép is, férfi is, nő is.

2023. okt. 1. 12:31
 6/14 anonim ***** válasza:
28%
A kettő nem ugyanaz, de az illetőre jellemző lehet, hogy mindenhol be szeretné gyűjteni a bókokat, de tőled nem tudja. Talán tesztel, téged, hogy ha nem bókolsz neki talán a férfiakhoz vonzódsz, ez is megfordulhat a fejében. Ha egy nő magabiztos akkor a fent irtak nem állja meg a helyét, mivel tudja magáról, hogy milyen hatást vált ki másokból és ha nem az egoja vezérli akkor nincs miért billegetni magát, ergo ha billegeti magát, nincs tisztában az értékeivel, vagy téged akar próbára tenni bármilyen módon..a női praktika kifrükészhetetlen..szóval vigyázz, mert még a hálójába kerülsz, ha kitartó  talán még elhiv egy randira is aki ilyen, bármire kész, hogy megszerezzen
2023. okt. 1. 12:46
 7/14 anonim ***** válasza:
56%
Nem. Ez megint csak toxikus játszmázás.
2023. okt. 1. 12:53
 8/14 anonim ***** válasza:
56%

1. leszidtad a másikat, mert nem látott bele a fejedbe?

2. idegességében lep1zott és ez most miért annyira gáz? ha felhúzzák az embert akkor mondt füt és fát utána bocsánatot kér nem?

hogyan lehetne tisztelet? Amikor elvársz valamit a másiktól itt az elváráson van a hangsúly, ebben csalódtál, ha nem várnál el a másiktól ezt és azt nem csalódnál.

csupán a másik puszta jelellét el kellene fogadni, úgy ahogy van, de erre sokan képtelenek a mai társadalomban.

elvárás van és a másik kényszerből akar a másiknak megfelelni ez a standard felállás a mai társadalomban

a tiszteletet keresed abban a helyzetben amikor a másiktól azt követeled, hogy miért nem egy szellem vagy angyal aki körülötted leng és kitalálja minden érzésedet.

El kell keseritselek, ő nem ilyen és nem is lesz vagy elfogadod vagy nem de az elvárásaiddal egyre mélyebben fogod magad érezni ebben a kapcsolatban

találd meg az elvárás mentes kapcsolatot a másikban

fogadd el, hogy ő olyan amilyen

vagy egy opció találjatok ki egy "kéz-jelet" amit ha a másiknak mutattok akkor a másik tudja, hogy neked akkor szükséged van a másik jelenlétére ennyi

2023. okt. 1. 13:04
 9/14 anonim ***** válasza:
56%
opsz ez mellé ment bocs nem ide szántam
2023. okt. 1. 13:04
 10/14 anonim ***** válasza:
69%
Nem. Nem a férfiak reakciójából működik az önbecsülésem.
2023. okt. 1. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!