Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg létezik olyan jó személyiség amivel csinos barátnője lesz valakinek úgy, hogy csóró, csúnya?
Figyelt kérdés
2023. szept. 28. 21:11
3/20 anonim válasza:
Kinek mi a csúnya. Az ízlés nagyon sokféle lehet. A barátnőmmel teljesen azonos kategóriába tartozó nők vagyunk, de olyan eltérő pasik jönnek be, hogy a másik favoritját bottal se piszkálnánk meg, mert nekünk az ronda.
6/20 anonim válasza:
Szerintem létezik, csak ritka
7/20 anonim válasza:
házias önálló mérnök férfi vagyok de betegség miatt 110 kg a 175 cm hez, esélyem sincsen egy minden nap edző formás testű nőnél.
az eltűnő közép osztály tagja vagyok tehát még csóró sem vagyok.
ma már a duci nők is szépen épített testű férfit akarnak és kapnak is, enyi a többieknek pedig hát vége a dalnak.
viszont így van idő még többet dolgozni : alvás fogmosás munka fürdés alvás fogmosás munka.........
8/20 anonim válasza:
ha elég gazdag vagy akkor csúnyán is kellene fogsz
de ahhoz nem elég az eltűnő középréteg szint
9/20 anonim válasza:
7 milyen betegség h nem tudsz fogyni?
10/20 anonim válasza:
Létezhet, de ritka. Szülővel élő csóróként volt szép arcú vékony nőm, de nem vagyok csúnya. Szerencsétlen genetikával sajnos nagyon pici az esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!