Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg létezik olyan jó személyiség amivel csinos barátnője lesz valakinek úgy, hogy csóró, csúnya?
Én főleg olyan párokat látok akik egy kategóriába esnek, külsőleg, agyilag, anyagilag. De láttam már olyat hogy egy csúnyább nőnek top pasija volt, meg olyat is hogy csúnya pasinak volt top nője. Viszont ez szerintem nem gyakori.
Ha te nem jó pasi vagy, miért nem a saját szinteden keresgélsz? Vagy ha már ennyire top nőt akarsz, miért nem mész prostizni? Ott simán vannak 10/10-es nők. Nincs ebbe semmi.
De az is furcsa hogy csúnya vagy és erre fogod. Mitől vagy csúnya? Pattanásos vagy mi? Van egy csomó bőrápoló krém. Foglalkozol a testeddel, szoktál edzeni? Van egy csomó nő, aki kalandnál nem foglalkozik az arcoddal, csak a test érdekli. Olvastál már valaha életedben ismerkedős, szexuális vagy más önfejlesztő könyveket? Vagy nem csinálsz semmit és nulla teljesítménnyel várod a prémium partnert?
"Van egy csomó nő, aki kalandnál nem foglalkozik az arcoddal, csak a test érdekli."
Igen? Ezt miből gondolod? Mert én úgy tudom, a jóképűség sokkal fontosabb, mint a test.
12-es nem feltétlen: ismerek olyan srácot akinek marha jó teste van, izmos, magas, de hozzá ocsmány, okádék arca. Votl sok csaj aki csak azért "összejött" vele, mert a teste bejött nekik. Nyilván jóképűként sokkal szerencsésebb helyzetben van az ember, de ha jó teste van a csúnyább arcához az is vezthet sikerekhez.
Amúgy a kérdésre válaszolva, ilyen nem létezik.
"Igen? Ezt miből gondolod? Mert én úgy tudom, a jóképűség sokkal fontosabb, mint a test."
Az hogy kinek mi fontosabb nézőpont kérdése. Nekem az intelligencia jön be marhára, egy goth csaj valószínűleg a saját szubkultúrájából keres párt, van olyan nő akit csak a külső érdekel, van akinek a négerek jönnek be, a keresztény nőknek a keresztény pasik, a nők nem egyformák. Ezért írtam a saját szinteden kéne elsősorban keresgélni.
Lehet bármilyen csúnya az arcod, a testét akármilyen fiú ki tudja sportolni, onnantól meg tudod szerezni a nőknek egy rétegét akik a kocka hasra izgulnak.
Hogy miből gondolom? Nekem is volt olyan, hogy épp nem volt párom, untam a fejem, és úgy mentem le egy buliba hogy egyéjszakásra valakit összeszedni, és akkor tökre nem érdekelt más csak a teste, aztán felhoztam egy gorillát és ennyi.
Egyébként meg a 21. században élünk, az hogy téged valahogy kidobott a gép, nem egy megváltoztathatatlan valami. Tudsz sportolni, vannak testápolók, van egy rakás szakirodalom az önfejlesztésről, van plasztikai műtét stb. És ha te vagy a világ leglustább embere és nem akarsz semmit tenni, még mindig ott a rosszlányok.hú ahol egy csettintésre leápol egy top nő. Konkrétan fizikai képtelenség hogy valaki semmilyen formában nem tud nőt szerezni.
"házias önálló mérnök férfi vagyok de betegség miatt 110 kg a 175 cm hez, esélyem sincsen egy minden nap edző formás testű nőnél."
Mi a megveszekedett, jó büdös, kénköves lóf.aszért lenne úgy mégis? Mit képzelsz te magadról?
A csóróság szerintem kifejezetten hátrány, ha felnőtt kapcsolatról van szó. Egy felnőtt ember, akár férfi, akár nó legyen önellátó, vagy legalább terve arra, hogyan lesz az (továbbképzés pl). Nem kell kőgazdagnak lenni, de tudjon megélni, és ne 0 legyen a számláján hónap végén. Nyilván nehéz időszakok lehetnek, és vannak is sokak életében, de sokat elmond az emberről, hogy beletörődik és nélkülöz, vagy tesz ellene.
A csúnyaság relatív, ahogy sokan írták. De ha ápolt, törődik a bőrével, fizikai egészségével, az alap higiénia megvan, igényes stílusa van (öltözködés, haj, egyéb szőrzet), akkor azért lesz, akinek tetszeni fog, még ha nem is állnak hosszú sorban hozzá.
Szóval egy aktuálisan csóró pasi, aki tanul az álom szakmájáért, vagy legalábbis egy jobb szakmáért, nem klasszikus szépfiú, de ápolt és jó stílusa van, ehhez pedig egy megnyerő, vidám természete, az abszolút nem esélytelen egy hasonlóan igényes nőnél.
Kinek mi a csúnya. Az ízlés nagyon sokféle lehet. A barátnőmmel teljesen azonos kategóriába tartozó nők vagyunk, de olyan eltérő pasik jönnek be, hogy a másik favoritját bottal se piszkálnánk meg, mert nekünk az ronda."
Fel nem foghatom, hogy miért hiszik azt még mindig rengetegen, hogy a kinézet egy szubjektív dolog.
Itt egy példa, amit már leírtam párszor:
- Hófödte hegycsúcsokkal körülvett bajor falucska, amin kristálytiszta patak csörgedez végig.
- Mediterrán kisváros orgonával benőtt terméskő épületekkel.
- Sudár pálmafákkal szegélyezett trópusi tengerpart.
- Nyüzsgő, modern nagyváros, formatervezett épületremekekkel.
- Lerobbant, kommunista lakótelep.
Nyilván relatív, hogy az első négy közül kinek mi a szép, de abban már mindenki egyetért, hogy az ötödik az mindegyiknél csúnyább. Na valahogy az emberi szépség megítélése is ilyen.
A barátnőitekkel is valahogy így vagytok. Egy torz arcú és/vagy testi hibás férfi egyikőtöknek sem fog kelleni, hiába ő Teréz anya a tizediken személyiségileg.
Ugyanez igaz természetesen férfiakra is. Van egy nagyon távoli rokonom, 30 körüli nő. Szegény egész életében küzd az ekcémával, nincs gyógyszer/kezelés/orvos amit ki ne próbált volna, de ennek ellenére mindkét karját, nyakát és sokszor az arcát is beborítja ez a pikkelyes, száraz bőr - és ezek csak a külvilág számára látható helyek, lehet ami a ruha alatt van, az még durvább. Valóban nem túl épületes látvány.
Személyiségileg viszont csillagos ötös. Tanult, tájékozott és művelt, több nyelven beszél, dolgozott és élt külföldön is, egy élmény vele beszélgetni.
Mégsem volt még soha semmilyen kapcsolata, hiszen nem érdeklődött iránta senki. Pedig egyébként átlagos kinézetű, átlagosan csinos.
Szóval ez mind nagyon szép és nagyon jó, amit a 16-os és az idézett válaszoló leír, de ha van egy kiemelkedően rossz kinézeti tulajdonság, az még az átlagos szintet is lerontja a "nincs esély" kategóriába.
A másik, ami érdekes kérdés még, az oly' sokat emlegetett igényes stílus. Nekem tökéletesen megfelelne, hogy van kb 10-12 db ugyanolyan színű, ám baromi jó minőségű pólóm, meg 4-5 db szintén egyforma - a pólókkal nem feltétlenül egyező - színű, szintén kiváló minőségű nadrágom, aztán ahogy kikopogatnak akkor cserélem amelyik már nem jó. De nem, ez uncsi, meg béna, szóval ezért muszáj kínlódnom a ruhavásárlással, meg az összeillő színekkel, hozzáillő övvel, cipővel (nekem elég lenne évszakonként egy pár minőségi cipő), stb. Megcsinálom, mert ez az elvárás, de tényleg a hátam közepére nem kívánom. Miközben a személyiségem ugyanolyan lenne, és természetesen tiszták és minőségiek lennének az egyforma ruháim is. De ha nincs az "igényes stílus", akkor b*szhatom a személyiségem, mert nem lesz esély kiderülnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!