Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi rá az esély, hogy egy 21 éves, csinos, egyetemista lánynak van barátja?
Figyelt kérdés
Egyetem egy másik szakon van egy nagyon csinos lány. A nevét és a korát tudom, illetve, hogy milyen szakon van. Emellett van néhány tetkója és nem dohányzik, bár ez sztem nem lényeges, de azért leírom. Facebookon nagyon kevés infót találtam róla, azt sem lehet megnézni, hogy a profilképére hogyan reagáltak, párkapcsolati státuszt sem jelenít meg. Kevés óránk van együtt, néha szokta a telefonját nyomkodni. Mekkora rá az esély, hogy a pasijával írogat? Szerintetek felejtős?2023. szept. 29. 20:00
1/13 anonim válasza:
50-50%
Lehet barátnője van. Erre nem gondoltál?
2/13 A kérdező kommentje:
#1 Nem hinném
2023. szept. 29. 20:10
3/13 anonim válasza:
Tetkoja van es nem dohanyzik? Kamu roasz lany.. pfijj
4/13 anonim válasza:
Csak mert sosem lehet tudni.
Attól, hogy a telefont nyomkodja nem feltétlenül a barátjával írogat, lehet a Tindert nyomja, vagy az anyjának ír.
Oda akarok kilyukadni, hogy ennyi infóból semmit sem lehet kiszűrni.
5/13 anonim válasza:
Legközelebb ülj mellé és beszélgess vele, általános egyetemi dolgokról, aztán meglátod, hogy egyáltalán vevő-e rád. A többit innen már könnyű kideríteni, ha nem vagy balf@sz.
6/13 anonim válasza:
Hát igazából ez alapján lehet házas, lehet csaja van... 🤷🏻♀️
Nem derül ki semmi. Én pl nagyon sokszor nyomkodom egyetemen a telóm azért mert unatkozom vagy mert a orarendet/neptunban nezelodok
Szerintem próbálj vele beszélgetni, ha szimpi vagy neki úgy is nyitott lesz rá és akkor azt is megtudod, hogy foglalt-e
7/13 anonim válasza:
Ugy el dog kuldeni mint annak a rendje!! Szet oltja a fejedet majd meglasd !
8/13 anonim válasza:
Elég ciki logika, hogy idegeneket kérdezel erről. Honnan tudnánk ezt mégis? Vállaljuk a felelősséget helyetted, ha nem sikerül vagy mi motivált? Nem kell ennyi előzetes kutakodás, csak csináld, éld az életed élőben. Nem ezen fog múlni a siker, hogy mennyire tervezed meg a belépődet.
10/13 anonim válasza:
1#
Ennyi a erővel a lottó ötös megnyerésére is 50% az eselyed. Vagy igen, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!