Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi rá az esély, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi rá az esély, hogy egy 21 éves, csinos, egyetemista lánynak van barátja?

Figyelt kérdés
Egyetem egy másik szakon van egy nagyon csinos lány. A nevét és a korát tudom, illetve, hogy milyen szakon van. Emellett van néhány tetkója és nem dohányzik, bár ez sztem nem lényeges, de azért leírom. Facebookon nagyon kevés infót találtam róla, azt sem lehet megnézni, hogy a profilképére hogyan reagáltak, párkapcsolati státuszt sem jelenít meg. Kevés óránk van együtt, néha szokta a telefonját nyomkodni. Mekkora rá az esély, hogy a pasijával írogat? Szerintetek felejtős?

2023. szept. 29. 20:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%
Miert nem hivod meg egy kavera es kerdezed meg? Ennyire nyamnyila balfsz vagy?
2023. szept. 30. 08:42
 12/13 A kérdező kommentje:
Sikerült megtalálni Őt az instagramon. Sajnos van barátja, úgyhogy erről ennyit. Köszönöm Mindenkinek, aki értelmes választ adott.
2023. szept. 30. 10:00
 13/13 anonim ***** válasza:
52%
12. Bele talaltam megint bem az elso ilyen !
2023. szept. 30. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!