Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy húsz éves egyetemista lánynak még nem volt kapcsolata az mennyire furcsa?
szerintem egyáltalán nem az, megnyugodhatsz
viszont most sok privátot fogsz kapni, én nem nagyon válaszolnék rájuk :D
Elmondom szerintem miért furcsa. Manapság egy ember 1 év alatt több emberrel találkozik, mint mondjuk 100 évvel ezelőtt élve egész életében.
Ha egyetemre jársz, akkor esélyes hogy több ezer ember látott téged az utóbbi 1-2 hónapban és jó néhány tucattal beszélgettél. És az a furcsa, hogy ebben a hatalmas tömegben nem voltak olyanok, akiknek megtetszettél volna és megszólítottak volna vagy valahogy ismerkedni akartak volna veled.
Úgy értem: Oké, egy falusi parasztlány évi 50 emberrel találkozik (mindenfajta korúval, neművel) és nincs köztük egy olyan sem, akinek megtetszene. De egy egyetemista meg annyi, de annyi emberrel találkozik nap mint nap, hogy már furcsa, ha 20 évesen (1,5 év egyetemre járás után) nem találkozott senkivel, akivel összeillettek volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!