Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy húsz éves egyetemista lánynak még nem volt kapcsolata az mennyire furcsa?
14:
Két egyetemi szakot csinálok egyszerre, amik egyenként sem egy büfészakok. Tudok találni bőven szabadidőt így is a csajozásra.
Miért az egyetemi folyosókon kéne beszélgetni? Ki beszélt ilyenekről? Nekünk van például egy közösségi épületünk, ahol van az egyetemi könyvtár, az egyetemi nagyelőadók, tanulószobák stb, és az egész egyetem minden karáról járnak oda emberek minden nap. Ott is lehet ismerkedni. Kismillió egyetemi program van (nappali, kulturális, közösségi programok), amikre el lehet járni. Egyetemi bulik is vannak, hétköznap és hétvégén is. Valahogy ezekre is tudok időt szakítani, ha igazán fontosnak tartom őket.
Egyetemen pont hogy NEM a csoporttársakkal, szaktársakkal kéne ismerkedni romantikus értelemben.
Nagyon sok kifogást lehet mondani mindenre, hogy valaki valamit miért NE csináljon és sokkal nehezebb azt mondani, hogy igen, ez fontos nekem, tehát nekiállok és kihozom a legtöbbet belőle és magamból.
20 éves koromig nálam se volt semmi, abszolút semmi. Aztán kezembe vettem a dolgokat (később már mást is...:D) és 1 év alatt olyan dolgok történtek meg velem amiket soha nem is gondoltam volna.
21/L
Szokatlan, de nem példa nélküli.
Mit teszel azért, hogy találkozhass olyan srácokkal, akikkel kialakíthatnál kapcsolatot?
18:
És kimaradt mondjuk 5 év a nem túl hosszú életéből.
Nehéz azzal szembenézni igaz, hogy mondjuk 35-45 éves korodig vagy szexuális nagyon aktív és abból kihagytad mondjuk a legaktívabb 5 évet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!