Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mennyire ismerik be/fel?
Azt, ha önerőből (gyakorlatilag) nem képesek romantikus és/vagy szexuális kapcsolatot kialakítani férfival?
Abban szerintem egyetértünk, hogy a hapsik még arccal és névvel is elég jó arányban viselik az incel jelzőt.
Értem 19. Szóval azért lógsz most is itt értetlent játszva femcelként, mert normális a családod és te is.
True story 🤭
Az INCEL/FEMCEL szavaknak nem az a lényege, hogy egyedülállók és ezért minden és mindenki más a hibás csak ők nem?
Régóta vagyok egyedül, de nem szoktam a férfiakat hibáztatni érte, viszont be- és felvállalom, hogy nehezen alakítok ki kacsolatot. Arccal is bevállalnám, de minek? Nem érdekel senkit! :D
Én nem értem, hogy a femcelben hol van az IN.
Mármint ez egy angol szó, az angolban, mint a magyarban, nincs neme a szavaknak, mint a németben vagy a spanyolban, tehát ez a femcel tök felesleges. Incel mindegyik. Incelt kiírod, az involuntary celibate. Mi a femcel kiírva?
🤦
Nem. Az egyik (a femcel, környezeti, szülői) áldozat, a másik (feminazi) elkövető.
Female incel. Nem is értem miért kellett létrehozni ezt a kifejezést. Legalább ha takarna valami többletet a "femcel" de így...
Valószínűleg ahhoz lehet köze, hogy az incel mozgalmat a legeslegelejen egy nő indította aztán ugye a fórum amit csinált lassan ferfi kozossegge vált + agresszívabb is lett, jöttek az Elliot Rodgerhez hasonlókat gondoló arcok is és az alapító kilépett onnan. És gondolom ezután indokolttá vált a női részre külön nevet adni.
De amúgy itt a gyk-n elég sok blackpilles/incel eleve tagadja hogy vannak női incelek, szerintük olyan csak egy férfivel leeht hogy egyáltalán "nem kap nőt", ahogy ők forgalmaznak.
29, egyszer incelezz már le egy femcelt... Ki fogja kérni magának, és még téged fog hülyének nevezni. Mint ahogy a leszbi nők is hajlamosak felháborodni, ha azt mondod rájuk, hogy homoszexuális.
Szerintem ezért írták külön a kérdésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!