Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők mennyire ismerik be/fel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mennyire ismerik be/fel?

Figyelt kérdés

Azt, ha önerőből (gyakorlatilag) nem képesek romantikus és/vagy szexuális kapcsolatot kialakítani férfival?

Abban szerintem egyetértünk, hogy a hapsik még arccal és névvel is elég jó arányban viselik az incel jelzőt.

jan. 7. 16:05
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Értem 19. Szóval azért lógsz most is itt értetlent játszva femcelként, mert normális a családod és te is.

True story 🤭

jan. 7. 18:02
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
21, nem tudom, mi vagyok, mert engem itt rengetegszer hívnak femcelnek, de van párom, és arra azt mondták, akkor nem lehetek femcel.
jan. 7. 18:10
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Az INCEL/FEMCEL szavaknak nem az a lényege, hogy egyedülállók és ezért minden és mindenki más a hibás csak ők nem?

Régóta vagyok egyedül, de nem szoktam a férfiakat hibáztatni érte, viszont be- és felvállalom, hogy nehezen alakítok ki kacsolatot. Arccal is bevállalnám, de minek? Nem érdekel senkit! :D

jan. 7. 19:24
 24/31 anonim ***** válasza:
91%
23 engem érdekel ♥️
jan. 7. 19:27
 25/31 anonim ***** válasza:
71%

Én nem értem, hogy a femcelben hol van az IN.

Mármint ez egy angol szó, az angolban, mint a magyarban, nincs neme a szavaknak, mint a németben vagy a spanyolban, tehát ez a femcel tök felesleges. Incel mindegyik. Incelt kiírod, az involuntary celibate. Mi a femcel kiírva?

jan. 7. 20:08
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom mert a Femcel az nem csak incel, de még femináci is. Nyugi én se értem, de már elengedtem
jan. 7. 20:23
 27/31 A kérdező kommentje:

🤦

Nem. Az egyik (a femcel, környezeti, szülői) áldozat, a másik (feminazi) elkövető.

jan. 7. 21:25
 28/31 anonim ***** válasza:
És mi a femcel hosszan kiírva?
jan. 7. 21:56
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Female incel. Nem is értem miért kellett létrehozni ezt a kifejezést. Legalább ha takarna valami többletet a "femcel" de így...

Valószínűleg ahhoz lehet köze, hogy az incel mozgalmat a legeslegelejen egy nő indította aztán ugye a fórum amit csinált lassan ferfi kozossegge vált + agresszívabb is lett, jöttek az Elliot Rodgerhez hasonlókat gondoló arcok is és az alapító kilépett onnan. És gondolom ezután indokolttá vált a női részre külön nevet adni.

De amúgy itt a gyk-n elég sok blackpilles/incel eleve tagadja hogy vannak női incelek, szerintük olyan csak egy férfivel leeht hogy egyáltalán "nem kap nőt", ahogy ők forgalmaznak.

jan. 7. 22:30
 30/31 anonim ***** válasza:
4%

29, egyszer incelezz már le egy femcelt... Ki fogja kérni magának, és még téged fog hülyének nevezni. Mint ahogy a leszbi nők is hajlamosak felháborodni, ha azt mondod rájuk, hogy homoszexuális.

Szerintem ezért írták külön a kérdésben.

jan. 7. 22:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!