Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mennyire ismerik be/fel?
Azt, ha önerőből (gyakorlatilag) nem képesek romantikus és/vagy szexuális kapcsolatot kialakítani férfival?
Abban szerintem egyetértünk, hogy a hapsik még arccal és névvel is elég jó arányban viselik az incel jelzőt.
1-es, esetleg megpróbálnál úgy tenni mint aki komolyan veszi a kérdést?
Köszi kettes, ezt a nyak elvágós dolgot nem értem. A sajátjukat vágnák vele? De hiszen miért? Ameddig nem ismeri be, hogy gond van, addig esélye sincs megoldani
Én abszolút, de a legtöbben nem, inkább azzal áltatják magukat (is), hogy MÉG nem jött össze, EGYELŐRE nem sikerült. Hárítás.
Teljesen más az egymáshoz való hozzáállás is. Pl. engem itt az erről szóló hozzászólásaimért rendre lepontoznak más nők, ne rontsam már az egyedülállók renoméját... Az incel férfiakba nem nagyon áll bele a többi férfi. Az életben is egy-egy tiniszinten megrekedt gyökeret leszámítva a férfiak megértőbben viszonyulnak egymás reménytelen eset mivoltjához. A nők inkább fanyalogva lenézik a szerencsétlen kripli társukat.
7-es, megpróbálom érzékeltetni. Most azt írom le milyen mikor valaki femcel/incel, azaz nem kéles önerőből
Az ilyen embereknek az egész család szurkol, szinte kanosszát járnak vele szimultán. Akkor lesz nekik valakijük, ha szükeik összeboronálják egy másik hasonszőrű sorstárssal, vagy ha az egész baráti társaság összezár értük, és vadásznak neki valakit. Esetleg a pszichológusa hozza össze egy másik pácienssel (vagy annak ismeretségi körébe tartozó egyénnel). Ez utóbbi lehet a legritkább, de megtörtént már a történelemben.
Ejsze külföldön nevelkedtél, hetes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!