Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek úgy akarnak vonzó nőt hogy nem tudják teljesíteni a rajtengedélyt?
3
"1, sportos vékony külső, diploma meg nyelvvizsgák, saját ingatlan és autó, és egy minimum 6-700 ezer Ft nettó kereset."
Akkor Magyarországon jó sok incel lehet, mert az átlag magyarra ezek ☝️ amiket te fent írtál, nem jellemzőek. Azért az átlag magyar alapból nem keres 6-700 ezer forintot nettóba, esetleg bruttóba lehet, de az meg kb. 460-470 ezer forint, tehát a félmilliót sem éri el. Az egyik.
A másik. Vékony külső még csak-csak, de a sportos külső sem olyan gyakori Magyarországon, ráadásul a diploma sem jelent önmagában semmit, hiszen elhelyezkedni el tudsz vele, tudsz jó munkát keresni, de párválasztásnál nem döntő, ugyanis ha belegondolsz hiába diplomás valaki, ha nem jön be annak a csajnak, aki neki tetszik, és annak a csajnak mondjuk egy asztalos barátja van (most csak írtam valamit), de jóképű, kisportolt, jó kiállású, vagány stb. stb. érted?
A harmadik dolog. Saját ingatlanja nagyon kevés embernek van, főleg a fiatalok között. Azokat ne számoljuk, akiknek anyuci apuci a seggük alá tolja, mert ők (bármilyen nehéz is elfogadni) kevesen vannak itthon.
Szóval nem értem, hogy mit sírsz, amikor ezek a tulajdonságok Magyarországon, legalábbis az, hogy egyszerre legyen meg egy embernél az rohadt ritka, de a te szemléleted, meg hozzáállásod szerint akiknek ezek együttesen nincsenek meg, azok incelek, azoknak nem jut nő stb. tehát a szokásos rinyálás, ahelyett, hogy górcső alá vennéd a jelenlegi VALÓS helyzetet ma Magyarországon.
Téveszméid vannak, és egyébként a sikertelenségedet mindig megpróbálod kimagyarázni, mindig másokat hibáztatsz, nem látod be a saját hibáidat, de mindig más eredményt vársz. Nem is változtatsz semmin, és másra mutogatsz mindig. Semmi önkritikád nincs, nemcsak neked, de a magadfajták közül egynek sincs önreflexiója. Gondolkodj inkább el ezeken a dolgokon, ne ásd tovább a saját sírodat.
12
Nincsenek téveszméi, hiszen ő "vonzó" nőkről beszél. Vonzó nő alatt pedig nyilván nem a kedves arcú szomszédlányt érti, hanem a tökéletes testű szexistennőt.
13
Tehát akkor egy kedves arcú, szomszédlány típusú csaj már nem is lehet vonzó? Értem. :DD
Saját maga seggbeb*szása ez a kijelentés körülbelül.
Amúgy látnád a szexistennőket smink meg photoshopp nélkül, ugyanolyan átlag szomszédlányok mint a többi, és mégis csinosak.
Gondoljatok bele, hogy reggel, kelés után mindenki egy darab sz*r (átvitt értelemben persze) külsőre. Azt már nem merik feltenni a netre, csak úgy, hogy a hajukat meghagyják kócosan, meg pizsamában vannak, de az arcukat azért kisminkelik egy szolidabb módon, hogy ne legyen feltűnő, de reggel minden ember ugyanúgy néz ki, ugyanolyan sz*rul.
Tehát kérdező, neked továbbra is azt kell írnom, hogy a valóságban élj, és vagy változtass a külsődön ha topmodell csajt akarsz, vagy törődj bele a lustaságod miatt abba, hogy te csak az átlag alatti csajokat kaphatod meg, vagy még őket sem.
Ez jutott eszembe nekem is, pedig elég régi bútordarab vagyok már itt 😅
15
Mivel még nem láttak közelről hús-vér nőt, számukra a vonzó tényleg az instamodellnél kezdődik. Egyszer pl valaki azt magyarázta itt, hogy "igénytelen", ha egy nőnek egyetlen szőrszál is van a testén... Igénytelen. :D
Viszont azok a csajok, akik napi 8 órában foglalkoznak a külsejükkel, az étkezésük, a napi rutinjuk és minden is akörül forog, hogy jól nézzenek ki, hát nyilvánvalóan nem egy szerencsétlen incellel fognak leállni.
19
Ez egyébként nem feltétlen igaz, én láttam már kevésbé előnyös külsejű pasit gyönyörű lánnyal, igaz szökő évente egyszer látok ilyen párt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!