Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incelek úgy akarnak vonzó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelek úgy akarnak vonzó nőt hogy nem tudják teljesíteni a rajtengedélyt?

Figyelt kérdés
2024. jan. 7. 10:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim ***** válasza:
28%

“ Egy unalmas, szociális fóbiás, humortalan fapofa sosem lesz olyan népszerű, mint egy kedves, nyitott, humoros személy.”

Gyakran a szocializálódás dinamikája miatt lesz valaki szociális fóbiás, tehát a többiek rosszindulatú genetikai alapú kiközösítése miatt amit a tudomány is igazol.

Tehát egyfajta áldozat szivatás, pszichopátiás reakció amely a gyengébbek kinzásának élvezetét jelenti. Ilyen az iskolai bullying is egyébként amely ugyszint szociális fóbiához vezet.

De persze csakis ő tehet róla mert nem megy pszichológushoz!!!

Ha meg elmegy de az nem segít rajta akkor is ő a hibás mert a pszichológus nem oldhatja meg a problémáját hiszen ahhoz magán kell dolgoznia.

Tehát végérvényben is ő a hibás mert rinyálás helyett nem kötötte fel még magát. Tulajdonképpen mindegy mit csinál csak nem rinyáljon mert khurva idegesítő az a már beilleszkedett embereknek. Kussoljon vagy kösse fel már magát a pitsábaaaa!!!!

2024. jan. 8. 12:27
 52/73 anonim ***** válasza:

51

És ez mégis hol mond ellent annak, amit én írtam?

2024. jan. 8. 12:32
 53/73 anonim ***** válasza:
0%

52

Ott, hogy nem felmutatja mint különálló, mástól független dolog hanem az csomagban jön a külsővel vagy esetleg sötét triász személyiségjegyekkel. Tehát amikor jó külsőről beszélünk akkor magabiztosságot is értünk rajta, humort (jó külsejű ember azt mondja “kutya” és mindenki viccesnek találja), és megannyi más pozitív tulajdonságot amit az emberek társítanak a jó külsőhöz.

Tehát önmagában a jó személyiség nem létezik, mindig más tényezők függvénye.

2024. jan. 8. 12:47
 54/73 anonim ***** válasza:

53

Egy csomó ember ismerek, aki jól néz ki, és hülye vagy unalmas. Nem ezen múlik.

Az meg nekem full mindegy, hogy valaki miért egy humortalan kuka a társaságban. Nem az anyja vagy a pszichológusa vagyok.

2024. jan. 8. 12:51
 55/73 anonim ***** válasza:

54

“ Az meg nekem full mindegy, hogy valaki miért egy humortalan kuka a társaságban. Nem az anyja vagy a pszichológusa vagyok.”

Ha meg elmegy de az nem segít rajta akkor is ő a hibás mert a pszichológus nem oldhatja meg a problémáját hiszen ahhoz magán kell dolgoznia.

Tehát végérvényben is ő a hibás mert rinyálás helyett nem kötötte fel még magát. Tulajdonképpen mindegy mit csinál csak nem rinyáljon mert khurva idegesítő az a már beilleszkedett embereknek. Kussoljon vagy kösse fel már magát a pitsábaaaa!!!!

Egyébként neked sem mindegy mert ha rinyál az khurvaidegesítőőő!! Miértnemkötifelmagááát!!????

2024. jan. 8. 13:02
 56/73 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálj meg lenyugodni.
2024. jan. 8. 13:03
 57/73 anonim ***** válasza:

56

Én nyugodt vagyok csak próbáltam megragadni az általános attitűdöt az incelek felé.

2024. jan. 8. 13:25
 58/73 anonim ***** válasza:
Akkor rinyáljon, ha neki ez a jó. Én nem tiltom meg, és senki más sem.
2024. jan. 8. 13:30
 59/73 anonim ***** válasza:

59

De kinek jó a rinyálás? Fejben rendben vagy azért? Hogy gondolhatsz ilyent?

2024. jan. 8. 13:32
 60/73 anonim ***** válasza:

60

Akkor ne rinyáljon, ha nem jó.

2024. jan. 8. 13:36
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!