Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen elvárásokra kell számítani a nőktől, ha már betöltöm a 30-at?

Figyelt kérdés

Írom miket tapasztaltam eddig.

1.:

21 alatt legyél jóképű és sportos, nagydumás, viszonylag magas. Legyen jogosítványod, mert milyen férfi az, akinek nincs? Ha autód is van mellé akkor az plusz pont.

2.:

21-26 évesen ugyanaz, mint az első pontban, de itt már elvárás az autó is, természetesen nem elég egy suzuki swift. Emellett legyen diploma, és egy jól kereső állás.

26-30 évesen az első 2 pont. Pozitív, ha van saját ingatlanod, de minimum egy jó albérletben élj. Anyunál lakni hatalmas red flag!

Most vagyok 29 éves. Mondanom sem kell, hogy a nők elvárásainak eddig nem tudtam megfelelni. 30 felett gondolom saját ingatlan minimum legyen, és nehogy kopaszodni merjek... Miki egeres kopaszodás? Tuti bukó.

Mit várunk mi férfiak? Legyél nő, ne legyél kórósan elhízva. Jó pont, ha nincs gyereked még. Az hogy érettségivel eladóként dolgozol a lidülben nem érdekel minket.

Szerintem érezhető a különbség. Mikor szálltak el ennyire a nők?

2024. jan. 7. 00:43
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
50%
Persze mer aki nő és van pénze az csak prosti lehet vagy csak a testével kereshetett pénzt. Irigy pasik dumája, akik lószrt se értek el az életbe.
2024. jan. 7. 10:30
 32/38 anonim ***** válasza:
77%
Az életképtelen férfiak, akik nem néznek ki többet a nőkből. Nem a kedves mamából kéne kiindulni, skacok.
2024. jan. 7. 10:31
 33/38 anonim ***** válasza:

Jó, há egy 170 centis kis törpe nyilván nem akar elhízott nőt.

A no se akar kis törpét

2024. jan. 7. 12:44
 34/38 anonim ***** válasza:
57%

29: Egyik sem. Programozó vagyok, jó cégnél dolgozom, ahol jól működő előléptetési rendszer van, külföldi néhány hetes kiküldetések, a vállalkozó szelleműeket honorálják, tényleg számít a tehetség és sokszínűség, diszkrimináció-mentesség stb.

Mielőtt rosszindulatúan rákérdezel, nem, nem szexel és szopással értem el az eredményeimet.

2024. jan. 7. 15:34
 35/38 anonim ***** válasza:
15%
#34 Persze, én meg hollywoodi filmsztár vagyok, és naponta veszek egy házat.
2024. jan. 7. 15:36
 36/38 anonim ***** válasza:
35: egészségedre, ennél rosszabbul nem menjen neked.
2024. jan. 7. 15:41
 37/38 anonim ***** válasza:
Jó 35 senki nem tehet róla magadon kívül hogy nemsokra vitted. Lehetőség 100 van.
2024. jan. 7. 17:36
 38/38 anonim ***** válasza:

Franc tudja, attól függ milyen nők a "célpontjaid".

Van egy haverom, lassan 40 éves, szüleivel él, külsőre átlagosnak mondanám, bár elég vékony, de beles. Mégis bejön a nőknek, mindenféle típusnak, korosztálynak. Jó dumája van és alapból nagyon szociális típus. Persze csak alkalmi dugások ezek, meg főleg olyan nők akikkel mondjuk én semmit nem tudnék elképzelni. De ő nem válogat, akivel lehetőség nyílik bármire, akkor élni fog ezzel.

2024. jan. 8. 10:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!