Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen elvárásokra kell számítani a nőktől, ha már betöltöm a 30-at?
Írom miket tapasztaltam eddig.
1.:
21 alatt legyél jóképű és sportos, nagydumás, viszonylag magas. Legyen jogosítványod, mert milyen férfi az, akinek nincs? Ha autód is van mellé akkor az plusz pont.
2.:
21-26 évesen ugyanaz, mint az első pontban, de itt már elvárás az autó is, természetesen nem elég egy suzuki swift. Emellett legyen diploma, és egy jól kereső állás.
26-30 évesen az első 2 pont. Pozitív, ha van saját ingatlanod, de minimum egy jó albérletben élj. Anyunál lakni hatalmas red flag!
Most vagyok 29 éves. Mondanom sem kell, hogy a nők elvárásainak eddig nem tudtam megfelelni. 30 felett gondolom saját ingatlan minimum legyen, és nehogy kopaszodni merjek... Miki egeres kopaszodás? Tuti bukó.
Mit várunk mi férfiak? Legyél nő, ne legyél kórósan elhízva. Jó pont, ha nincs gyereked még. Az hogy érettségivel eladóként dolgozol a lidülben nem érdekel minket.
Szerintem érezhető a különbség. Mikor szálltak el ennyire a nők?
#10 Csak a minimumot írtam. Nem akartam itt elszállni az igényeimmel, amik csak pluszpontok lennének: ne legyen láncdohányos, ne legyen fideszes, de libsi se, na meg vallásos se.
Tőlem alacsonyabb legyen. A környezete ne legyen disznóól. Gyereke se legyen. Ne szóljon be, ha néha iszok egy kicsit, inkább ő is igyon velem (ilyenkor lehet cigizni is).
Vegye le a cipőt, ha bejön a házba. Jó, ha szereti a filmeket és sorozatokat (de ne ilyen fast and furious marhaságokat).
Biliárdozni tud? Azt imádok.
Csillagászat és tudományos témákat szeresse (elég csak bulvár szinten).
Viselje el a bolond haverjaimat. Sok minden lenne még, de ennyi egyelőre.
#11 köszi
Nem mindegy?
Eddig se tudtál megfelelni nekik. :D
A "mi férfiak" dolgot pedig hanyagold szerintem.
Én is férfi vagyok, és nekem rohadtul nem elég annyi, hogy nincs kórosan elhízva a nő, nincs gyereke, és az is zavarna, ha tanulatlan bolti eladó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!