Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen elvárásokra kell számítani a nőktől, ha már betöltöm a 30-at?
Írom miket tapasztaltam eddig.
1.:
21 alatt legyél jóképű és sportos, nagydumás, viszonylag magas. Legyen jogosítványod, mert milyen férfi az, akinek nincs? Ha autód is van mellé akkor az plusz pont.
2.:
21-26 évesen ugyanaz, mint az első pontban, de itt már elvárás az autó is, természetesen nem elég egy suzuki swift. Emellett legyen diploma, és egy jól kereső állás.
26-30 évesen az első 2 pont. Pozitív, ha van saját ingatlanod, de minimum egy jó albérletben élj. Anyunál lakni hatalmas red flag!
Most vagyok 29 éves. Mondanom sem kell, hogy a nők elvárásainak eddig nem tudtam megfelelni. 30 felett gondolom saját ingatlan minimum legyen, és nehogy kopaszodni merjek... Miki egeres kopaszodás? Tuti bukó.
Mit várunk mi férfiak? Legyél nő, ne legyél kórósan elhízva. Jó pont, ha nincs gyereked még. Az hogy érettségivel eladóként dolgozol a lidülben nem érdekel minket.
Szerintem érezhető a különbség. Mikor szálltak el ennyire a nők?
Ha ezeket ennyire tudod akkor mit vársz a kérdéstől okostojás? Ezek az elvárások csak egy rétegre jellemzőek! A diplomás és jó külsejű nőknél.
Miért nem jó neked valami ducikásabb dohanybolti eladó?
Az nem baj, ha dohánybolti eladó, az zavar ha nehezebb nálam... Azért egy nő ne legyen 80kg. Kivéve, ha extrém magas (mondjuk akkor meg azért nem jönne össze). Amúgy se hajtok a diplomás csajokra. Többsége nagyképű, és karrierista.
(Húsosabb csajok ne aggódjanak, sok férfinak pont az tetszik)
A kérdésben írtam miket tapasztaltam, nos jól megkésve de egy részét teljesítettem. 27 évesen szereztem ALAPSZAKOS diplomát, de nem keresek jelentősen többet, mint amikor 3 műszakban gyárban dolgoztam.
Régi, olcsó kotlával járok. Ja és anyámmal élek természetesen. Mert albérletben csak vegetálni tudok ilyen fizetés mellett. Saját ház? Hogyne... jó ha egyszer az önerő összejön. Még a diákhitelemet törlesztem 😂
Ha a csajjal összejönne a kapcsolat, akkor persze tipli albérletbe.
Alacsony is vagyok (170 cm). Nem vagyok az nagyon jóképű, csak átlagos. És persze hogy kopaszodok én is, ezzel mit tudnék kezdeni?
Nem vagyok nagy dumás se.
Fiatalabb koromban még betudtam fűzni 1-2 lányt, de persze mert akkor még nem voltak akkora elvárásaik. Ők is suliztak például.
"Ha a csajjal összejönne a kapcsolat, akkor persze tipli albérletbe."
Akkor több pénzt fogsz keresni?
"És persze hogy kopaszodok én is, ezzel mit tudnék kezdeni?"
Hajbeültetés. A nőket folyamat kés alá küldik, a pasik meg csak széttárják a kezüket, hogy hát mit lehet tenni. Ezt.
"Akkor több pénzt fogsz keresni?"
Nem, de ketten elosztanánk a költségeket. Egyedül sok lenne nekem.
"Hajbeültetés"
Igen, szeretnék. Csak 1 millió az ára kb.
A mellfelvarrás/nagyobbítás/kisebbítés is drága.
Ki akarna olyan emberrel albérletbe menni, aki egy napot nem élt egyedül?
"Igen, szeretnék. Csak 1 millió az ára kb."
Hát akkor vegyél parókát, az olcsóbb. Vagy sapkát.
Esetleg indíts netes propagandát hogy a kopaszodás szexi. Az ingyen van, főleg ha ennyire ráérsz.
"Ki akarna olyan emberrel albérletbe menni, aki egy napot nem élt egyedül?"
Miért, mi a baj ezzel?
Tudom, hogy kell ügyeket intézni. Boltba is eltudok menni. Lenyírom a füvet, 100 mázsa fát összehasítok, én tüzelek a kazánba. A házat is én szoktam kifesteni.
Takarítok is. Magamra mosok, mert erre különösen allergiás vagyok. Nem szeretem, ha mások szennyesével kell összemosni a ruhám, na meg én tudom mennyi mosószert és öblítőt szeretek használni.
Egyedül a kaja az amit nem magamnak csinálok. Alap dolgokat el tudnék készíteni, de igazából szendvicsen is sokáig elvagyok (amit persze nem anyám csinál nekem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!