Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet az hogy csinos nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az hogy csinos nők ennyire szenvednek a párkeresés terén?

Figyelt kérdés
Két elég vonzót csinos nő ismerősöm van akik utána férfiak utána is néznek mind a kettő meséli hogy több éve keresi a társát és egyszerűen nem találja, borzalmasak a férfiak szerintük, mesélik hogy minden este sírva mennek haza annyira magányosak és egyedül vannak mert egyszerűen nincsen normális férfi akivel párkapcsolatot tudnának alakítani.
jan. 6. 22:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
78%

Vannak normális, rendes, kedves, korrekt férfiak, csak ugye jelentős részük kiesik a látókörükből, mert:

- túl öregek/túl fiatalok

- csórók

- kövérek

- házasok

- alantas a melójuk

- ...

A férfiak nem vakok és nem impotensek, csak éppen felmérik a szintet, és ha nem tudják megugrani, akkor bele se vágnak az ismerkedésbe.

jan. 6. 23:39
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván én is túloztam a #9ben de a ":))" beindította a fantáziámat a további kimondatlan gondolatokkal kapcsolatban...

Szerintem sok normális nő és férfi van, és aki azt hiszi hogy az de ennek ellenére nem talál párt, az valójában az ő hibája, nem az egész ellenkező nemé...

jan. 6. 23:41
 13/22 anonim ***** válasza:

11 írta jól össze én nem is próbálkozom úgy hogy tudom hogy esélyem sincs. és mostanában mindig úgy érzem hogy nincs esélyem.

minek erőltetni?

jan. 7. 01:01
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Ugy hogy a párkapcsolat kialakitásának sikere nem igazán füg a külsödtől, amig nem vagy testi fogyatékos. Az hogy valaki szép önmagában kevés párkapcsolathóz mindkét félnél.
jan. 7. 01:10
 15/22 anonim ***** válasza:
Nem értem, logikailag hogy rakod össze ezt. Ha valaki szép, hirtelen lesz neki megfelelő férfi? Nagyon nem.
jan. 7. 01:13
 16/22 anonim ***** válasza:
16%

"borzalmasak a férfiak szerintük"

"egyszerűen nincsen normális férfi"

azért nincs pasijuk, mert így gondolkodnak. szívesen.

jan. 7. 02:13
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Valóban mindegy milyen a külsőd. Normális párt találni marha nehéz. Ha van is normális, akkor lehet épp messze él, nem egyezik az értékrendetek/ céljaitok, nincs közös érdeklődés pl, szexuálisan nem hasonlóak az igények.

Egy normális jól működő kapcsolathoz több kell, mint a tetszik meg a szerelem. Már aki reálisan gondolkozik.

Szerencse is kell hozzá sztm. Meg a legtöbb ember csökkenti az esélyeket avval is, hogy ideált állít be magának pl.

N 31

jan. 7. 09:50
 18/22 anonim ***** válasza:
Igazuk van, tényleg nehéz normális pasit találni, akinek nincs valami függősége (alkohol, szex, szerencsejáték, bulik, pénztemető autó) vagy nem zakkant agyilag. Akihez vonzódni is tudok és anyagilag is olyan szinten van és úgy gondolkozik, mint én.
jan. 7. 14:42
 19/22 anonim ***** válasza:
Plusz még, akivel hasonló a gondolkodasotok, eletfelfogasotok, celjaitok, a közeledben van, vonzodtok egymáshoz és működik a kapcsolat a hétköznapok szintjén is. Így leirva kb lehetetlen küldetés, a Szerencsen múlik.
jan. 7. 15:30
 20/22 anonim ***** válasza:
Ennyire nem fejtettem ki, de igen, ezek is hozzájárulnak. :D
jan. 7. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!