Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az hogy csinos nők ennyire szenvednek a párkeresés terén?
Vannak normális, rendes, kedves, korrekt férfiak, csak ugye jelentős részük kiesik a látókörükből, mert:
- túl öregek/túl fiatalok
- csórók
- kövérek
- házasok
- alantas a melójuk
- ...
A férfiak nem vakok és nem impotensek, csak éppen felmérik a szintet, és ha nem tudják megugrani, akkor bele se vágnak az ismerkedésbe.
Nyilván én is túloztam a #9ben de a ":))" beindította a fantáziámat a további kimondatlan gondolatokkal kapcsolatban...
Szerintem sok normális nő és férfi van, és aki azt hiszi hogy az de ennek ellenére nem talál párt, az valójában az ő hibája, nem az egész ellenkező nemé...
11 írta jól össze én nem is próbálkozom úgy hogy tudom hogy esélyem sincs. és mostanában mindig úgy érzem hogy nincs esélyem.
minek erőltetni?
"borzalmasak a férfiak szerintük"
"egyszerűen nincsen normális férfi"
azért nincs pasijuk, mert így gondolkodnak. szívesen.
Valóban mindegy milyen a külsőd. Normális párt találni marha nehéz. Ha van is normális, akkor lehet épp messze él, nem egyezik az értékrendetek/ céljaitok, nincs közös érdeklődés pl, szexuálisan nem hasonlóak az igények.
Egy normális jól működő kapcsolathoz több kell, mint a tetszik meg a szerelem. Már aki reálisan gondolkozik.
Szerencse is kell hozzá sztm. Meg a legtöbb ember csökkenti az esélyeket avval is, hogy ideált állít be magának pl.
N 31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!