Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az hogy csinos nők ennyire szenvednek a párkeresés terén?
Tudom, hogy nem mindegyik de van 2 közeli példám 2 nőre.
Ennek a 2 nőnek a barátnőjük egy jómódú gazdag pasival jött össze vállalkozó és nem a legjobb de azért közepesen jóképű is, szóval minden megadatott neki.
Ez a 2 nő szintén nem akar kevesebbet kapni..
Én kicsit ilyen helyzetben vagyok. Objektíve tök jól nézek ki, de roppant zárkózott és szorongó vagyok, ami rányomja a bélyegét a szociális életemre, és így a párkapcsolataimra is. A jófej, laza, helyes srácok nem a szorongó, problémás lányokat kedvelik, amit megértek. Úgyhogy maradtak nekem a szintén visszahúzódó fiúk, akik viszont mind kattantak voltak így vagy úgy.
Szóval ilyen is van.
És mielőtt valaki megfejtené, teljesen és tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy nem a férfiak a hibásak a sikertelenségem miatt, hanem én. Csak gondoltam, megspórolom a fáradságot annak, aki rögtön a torkomnak ugrana...
HR szektorban dolgozom, rohadt sok ilyen nőt ismerek 20 és 32 között.
És hát... tényleg azt látom, hogy rendre a hülyékbe futnak bele. Okos, értelmes, tanult, szép, vonzó, humoros csajok. Több tucatnyian.
Oké, van köztük olyan aki tényleg már 30 múlt és valószínű, hogy nagoyn beleszokott a szingli létbe, szóval nnnnehezen tud beilleszteni az élteébe egy embert aki átszabja a megszokott rutinjait.
Ugyanakkor ugyanez a csaj tényleg próbálkozik és tényleg tök szerencsétlen esetei vannak, szóval el sem jut az összeköltözés vagy komolyabb ráhatás idejéig:S
Pl megkapta, hogy nem tartják szexuálisan vonzónak. Pedig hát.... az. Nagoynis az:D És gondolnád, hogy nah, biztos magasra tette a lécet, de egy társasjátékgyűjtő nerd volt a pasi akivel a közös program a beteg macskájának injekciózása volt:D Szóval nem kell fúúdemenővállalkoónak lenni..
Persze olyanból mindnek van elég sztorija, hogy a kezdetektől fogva csak meg akarták dugni, de ezeket kioffolják.
- Hogy lehet az hogy csinos nők ennyire szenvednek a párkeresés terén?
- ... borzalmasak a férfiak szerintük, mesélik hogy minden este sírva mennek haza annyira magányosak és egyedül vannak mert egyszerűen nincsen normális férfi akivel párkapcsolatot tudnának alakítani.
Mi a kéréds?
Jó akkor nincs rengeteg, minden a férfiak hibája, mindegyik vállalhatatlan, és a nők meg tökéletesek.
Ez sokkal reálisabb, tényleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!