Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet az hogy csinos nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az hogy csinos nők ennyire szenvednek a párkeresés terén?

Figyelt kérdés
Két elég vonzót csinos nő ismerősöm van akik utána férfiak utána is néznek mind a kettő meséli hogy több éve keresi a társát és egyszerűen nem találja, borzalmasak a férfiak szerintük, mesélik hogy minden este sírva mennek haza annyira magányosak és egyedül vannak mert egyszerűen nincsen normális férfi akivel párkapcsolatot tudnának alakítani.
jan. 6. 22:30
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
85%

Tudom, hogy nem mindegyik de van 2 közeli példám 2 nőre.

Ennek a 2 nőnek a barátnőjük egy jómódú gazdag pasival jött össze vállalkozó és nem a legjobb de azért közepesen jóképű is, szóval minden megadatott neki.

Ez a 2 nő szintén nem akar kevesebbet kapni..

jan. 6. 22:34
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Én kicsit ilyen helyzetben vagyok. Objektíve tök jól nézek ki, de roppant zárkózott és szorongó vagyok, ami rányomja a bélyegét a szociális életemre, és így a párkapcsolataimra is. A jófej, laza, helyes srácok nem a szorongó, problémás lányokat kedvelik, amit megértek. Úgyhogy maradtak nekem a szintén visszahúzódó fiúk, akik viszont mind kattantak voltak így vagy úgy.

Szóval ilyen is van.

És mielőtt valaki megfejtené, teljesen és tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy nem a férfiak a hibásak a sikertelenségem miatt, hanem én. Csak gondoltam, megspórolom a fáradságot annak, aki rögtön a torkomnak ugrana...

jan. 6. 22:37
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Igazuk van a lányoknak, elég gyatra a felhozatal. Ezért nem találnak párt.
jan. 6. 22:44
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

HR szektorban dolgozom, rohadt sok ilyen nőt ismerek 20 és 32 között.

És hát... tényleg azt látom, hogy rendre a hülyékbe futnak bele. Okos, értelmes, tanult, szép, vonzó, humoros csajok. Több tucatnyian.

Oké, van köztük olyan aki tényleg már 30 múlt és valószínű, hogy nagoyn beleszokott a szingli létbe, szóval nnnnehezen tud beilleszteni az élteébe egy embert aki átszabja a megszokott rutinjait.

Ugyanakkor ugyanez a csaj tényleg próbálkozik és tényleg tök szerencsétlen esetei vannak, szóval el sem jut az összeköltözés vagy komolyabb ráhatás idejéig:S

Pl megkapta, hogy nem tartják szexuálisan vonzónak. Pedig hát.... az. Nagoynis az:D És gondolnád, hogy nah, biztos magasra tette a lécet, de egy társasjátékgyűjtő nerd volt a pasi akivel a közös program a beteg macskájának injekciózása volt:D Szóval nem kell fúúdemenővállalkoónak lenni..

Persze olyanból mindnek van elég sztorija, hogy a kezdetektől fogva csak meg akarták dugni, de ezeket kioffolják.

jan. 6. 22:44
 5/22 anonim ***** válasza:
40%

- Hogy lehet az hogy csinos nők ennyire szenvednek a párkeresés terén?

- ... borzalmasak a férfiak szerintük, mesélik hogy minden este sírva mennek haza annyira magányosak és egyedül vannak mert egyszerűen nincsen normális férfi akivel párkapcsolatot tudnának alakítani.

Mi a kéréds?

jan. 6. 22:58
 6/22 anonim ***** válasza:
84%
Ezek túlzások azért, hogy borzalmasok lennének a férfiak, vannak persze elvárások és a van a valóság, a kettő között meg úgy tűnik túl nagy a különbség. De azért az se felejtsük el, hogy szerencse is kell ahhoz, hogy jó párkapcsolatot találjon valaki, nem elég hozzá önmagában sem az, ha valaki szép, intelligens vagy jó egzisztenciával rendelkezik.
jan. 6. 23:00
 7/22 anonim ***** válasza:
18%
Nyilvánvalóan valamit nagyon rosszul csinálnak mert rengeteg normális férfi van és csinos nőként még könnyebb összejönni velük...
jan. 6. 23:18
 8/22 anonim ***** válasza:
14%
Rengeteg normális férfi :))
jan. 6. 23:26
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Jó akkor nincs rengeteg, minden a férfiak hibája, mindegyik vállalhatatlan, és a nők meg tökéletesek.

Ez sokkal reálisabb, tényleg

jan. 6. 23:35
 10/22 anonim ***** válasza:
0%
Nem mondtam, hogy mind vállalhatatlan, de az is igaz, hogy "normális" alatt mindössze annyit szokás érteni, hogy nem teljesen vállalhatatlan. Amivel én azért vitába szállnék.
jan. 6. 23:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!