Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyleányok, randiznátok olyan férfiúval, akinek a pálinkafőzés a hobbyja?
Figyelt kérdés
És a charme-os alpha male első rendez-vous során elkalauzol titeket a csillogó rézüstök és a tölgyfahordók világába... Halk zeneszó mellett stylusosan tölt egy kupicával a legnemesebb szilvapálinkájából... de mielőtt sexyes ajkatokhoz emelnétek a poharat, zengő baritone hangján ezt mondaná:
- Kínálhatlak sexy lady szilvával vagy meggyel...
Viszonozd a csókjaiddal. Millióval, ne eggyel!
2024. jan. 6. 21:38
1/12 anonim válasza:
Na, ez a hülye is itt van még...
2/12 A kérdező kommentje:
Na, a jealous pasikák és mellőzött csajszikák is itt vannak még...
2024. jan. 6. 21:42
4/12 anonim válasza:
Amíg csak a kérdést láttam azt mondtam volna, hogy igen. De ilyen kellemetlen körülírással már határozottan nem a válaszom
5/12 A kérdező kommentje:
Józsi bá, magának a Gól presszóban a helye a Traktoros Sanyi meg az Ifás Pityu mellett... a pálinkás alcoholos csábítási módozatokat hagyja meg a charme-os alpha gentlemaneknek és sexyes női hölgyeknek.
2024. jan. 6. 21:46
6/12 anonim válasza:
Kössz, hogy vagy alpha male, mindig jót szórakozom a stylusos írásaidon. 😃
8/12 anonim válasza:
Na végre már visszatért ide egy normális ember, akinek a trollkodásain legalább lehet mosolyogni!
Már kezdtem azt hinni, hogy egyedül maradtam alpha male az oldalon!
9/12 anonim válasza:
Hjajanyám:DDD
Amúgy ugye tudod, hogy a hölgy az idős nőkre van, a leány meg a kimondottan fiatalokra?:D
Írj már rapszöveget a nőkről pls!
10/12 anonim válasza:
Istenem, végre újra látni téged is itt. Imádlak!! Kár hogy nem vagy meleg, imádom a stílusod, puszi! Te egy kincs vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!