Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tesznek ki a társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tesznek ki a társkereső anyukák a gyerekeikről képeket?

Figyelt kérdés
Egyedülálló apukaként én is társat keresek, de eszembe se jutna a gyerekemről képet kirakni társkeresőre. Természetesen a leírásomban, bemutatkozásban benne van hogy van. Nyilván ha ismerkedés eljut arra a szintre nagyon szívesen be is mutatom a gyermekemet, csak egyszerűen a képeket nem értem...

2024. jan. 6. 18:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg sokan nem olvasnak ez számomra is kiderült. Így egyértelműbb.
2024. jan. 6. 20:03
 12/14 anonim ***** válasza:

Egyáltalán lehet kirakni gyerekről képet? Nem tiltja a szabályzat?

Ami kivan írva sokan else olvassák. Anno voltam fenn egy darabig, nekem is kivolt írva, 10ből 8 meglepődött hogy "mér van gyereked".🤣

2024. jan. 6. 20:03
 13/14 anonim ***** válasza:
71%

#5 Igen, csak tudod te nem anya vagy, hanem egy nő, aki párkapcsolatot keres.Az meg teljesen természetes dolog, hogy volt már kapcsolatod, az is, hogy nőként akarsz gyereket/van gyereked.

Nyilván nem kell letagadni, hogy vannak gyerekeid, de ez a hozzáállás amúgy sok normális férfit is elijeszt ám, hogy valaki "egyedülálló anyaként" keres párt.Holott sok férfi simán összejön egy neki tetsző, normális nővel és a gyerekeit is elfogadja HA és amennyiben egyedülálló NŐként keres párt, akinek amúgy gyereke is van és nem egyedülálló anyaként.Ez nagy különbség, remélem sikerül érzékelni.

2024. jan. 6. 20:26
 14/14 anonim ***** válasza:

Azért teszik ki, mert náluk alap, hogy a gyerekét is maximálisan el kell fogadni. Sőt. Vigyázz.

Mert a gyerekét sokkal jobban fogja szeretni.

Te mindíg mindenben csak a második leszel.

2024. jan. 7. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!