Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tesznek ki a társkereső anyukák a gyerekeikről képeket?
Ez azért csak ritkán fordul elő.
Igen nyilván aki kiteszi az az 1. válasz.
Mert idióták. Én azokat sem értem, akik a közösségi média platformjaira pakolják ki a gyerekeiket, de a trollok és perverzek gyülekezőhelyéül szolgáló társkeresőkre feltölteni a gyereked képét az next level...
(Nyilván a többség nem troll és perverz, de azért nem nehéz belátni, hogy a társkeresők bevonzzák őket.)
Ugyan perpill nem keresek párt, de ha keresnék, akkor az online profilomon legalább egy, de lehet, hogy több képen is szerepelnének a gyerekeim. Azért, mert a korábbi tapasztalataimból kiindulva nem mindenki (vagyis nem sokan) olvassák el a bemutatkozó szöveget, de a képeket a legtöbben azért végigpörgetik. És ha nincsenek ott a gyerekek, akkor csak annyit látnak, hogy "hű, de jó csaj, ráírok", ha meg ott vannak, akkor lehet, hogy meggondolják kétszer is, és ESETLEG még a bemutatkozást is elolvassák.
(30 vagyok, de átlagban 21-22 évesnek néznek élőben is, szóval csak úgy simán képről nem biztos, hogy a megfelelő szociális közeget vonzanám be).
Én sem értem, főleg amikor több kép van róla, mint a nőről (pl 2 kép a nőről, 3-4 a gyerekről).
Talán arra gondolt, hogy ha ő nem is tetszik, majd hátha a lánya fog? :))
Mármint igen, legyen benne a leírásban, esetleg lehet egy kép a gyerekről, hogy a másik lássa, hogy fiú/lány, kicsi vagy nagy. De ezekre amúgyis rá lehet kérdezni ha lesz egyezés.
Kérdező, és veled is él a gyerek?
AZért teszik ki szerintem, hogy egyértelmű legyen. SOkan nem olvasnak, csak képeket néznek.
#7, csak hétvégenként van velem.
Köszönöm a válaszokat, az mondjuk eszembe sem jutott hogy valaki el sem olvassa a bemutatkozó szöveget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!