Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tesznek ki a társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tesznek ki a társkereső anyukák a gyerekeikről képeket?

Figyelt kérdés
Egyedülálló apukaként én is társat keresek, de eszembe se jutna a gyerekemről képet kirakni társkeresőre. Természetesen a leírásomban, bemutatkozásban benne van hogy van. Nyilván ha ismerkedés eljut arra a szintre nagyon szívesen be is mutatom a gyermekemet, csak egyszerűen a képeket nem értem...

2024. jan. 6. 18:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
23%
Jó előre tisztázni, hogy a kettő csak egyben vihető.
2024. jan. 6. 18:55
 2/14 anonim ***** válasza:

Ez azért csak ritkán fordul elő.

Igen nyilván aki kiteszi az az 1. válasz.

2024. jan. 6. 18:59
 3/14 anonim ***** válasza:
78%

Mert idióták. Én azokat sem értem, akik a közösségi média platformjaira pakolják ki a gyerekeiket, de a trollok és perverzek gyülekezőhelyéül szolgáló társkeresőkre feltölteni a gyereked képét az next level...

(Nyilván a többség nem troll és perverz, de azért nem nehéz belátni, hogy a társkeresők bevonzzák őket.)

2024. jan. 6. 18:59
 4/14 anonim ***** válasza:

Hát ezért:DD

[link]

2024. jan. 6. 19:03
 5/14 anonim ***** válasza:
41%

Ugyan perpill nem keresek párt, de ha keresnék, akkor az online profilomon legalább egy, de lehet, hogy több képen is szerepelnének a gyerekeim. Azért, mert a korábbi tapasztalataimból kiindulva nem mindenki (vagyis nem sokan) olvassák el a bemutatkozó szöveget, de a képeket a legtöbben azért végigpörgetik. És ha nincsenek ott a gyerekek, akkor csak annyit látnak, hogy "hű, de jó csaj, ráírok", ha meg ott vannak, akkor lehet, hogy meggondolják kétszer is, és ESETLEG még a bemutatkozást is elolvassák.

(30 vagyok, de átlagban 21-22 évesnek néznek élőben is, szóval csak úgy simán képről nem biztos, hogy a megfelelő szociális közeget vonzanám be).

2024. jan. 6. 19:08
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értem, főleg amikor több kép van róla, mint a nőről (pl 2 kép a nőről, 3-4 a gyerekről).

Talán arra gondolt, hogy ha ő nem is tetszik, majd hátha a lánya fog? :))

Mármint igen, legyen benne a leírásban, esetleg lehet egy kép a gyerekről, hogy a másik lássa, hogy fiú/lány, kicsi vagy nagy. De ezekre amúgyis rá lehet kérdezni ha lesz egyezés.

2024. jan. 6. 19:10
 7/14 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező, és veled is él a gyerek?

AZért teszik ki szerintem, hogy egyértelmű legyen. SOkan nem olvasnak, csak képeket néznek.

2024. jan. 6. 19:14
 8/14 anonim ***** válasza:
70%
Azt akarja tudatni veled, hogy gyereke első, te férfiként második lehetsz nála.
2024. jan. 6. 19:30
 9/14 anonim ***** válasza:
17%
Azért teszik ki a gyereket hogy az irigy típus (aki nem akarna pénzüket segíteni nevelni a gyerekeit) az elkerülje.
2024. jan. 6. 19:42
 10/14 A kérdező kommentje:

#7, csak hétvégenként van velem.

Köszönöm a válaszokat, az mondjuk eszembe sem jutott hogy valaki el sem olvassa a bemutatkozó szöveget.

2024. jan. 6. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!