Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért rinyál itt ennyi pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért rinyál itt ennyi pasi ezen az oldalon?

Figyelt kérdés
Egyre többször látok olyan kérdéseket,és panaszkodásokat hogy a hajam égnek áll. Egy csomó olyan fószer van itt, aki önsajnáltató, beletemetkezik a múltbéli csalódásaiba (főleg a nők terén) , és semmivel sem elégedettek. Plusz ugye a kedvenceim közé tartozik hogy minden nő k**va, mivel nem szerencsések a nők között, így nyilván a másik nemet kell okolni a szerencsétlenségükért, ahelyett hogy magukba néznének. Értem én ,hogy ez egy anonim oldal,de ez akkor is szánalmas. Ahelyett, hogy változtatnának a gondolkodásukon, mindenki más a hibás.

2024. jan. 6. 13:29
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
Akinek van barátnője és vagy élete, az úgysincs itt, csak a savanyú maradék, mert nincs jobb dolguk. Mit vársz?
2024. jan. 6. 17:02
 32/44 anonim ***** válasza:

27, ha te odamész a medvéhez és egy bottal bökdösöd, ő a hülye, ha agyon csap, mert túlzott agressziót alkalmazott?

Ha valaki, egy nagyobb csoport, vagy egyének egy kisebb gyülekezete direkt provokál évekig egy másik csoportot, akkor még mindig az empátia szerinted a reális reakció?

Persze, ha holnap nem kapnának több visszajelzést a nyomik, akkor talán abba hagynák. Az elején volt empátia, az se állította meg őket, mert nincs valós megoldandó gondjuk. Ülnek a szarban és üvöltenek, hogy csíp. De, az is könnyen lehet, hogy élveznék, ha mindenki lelépne, hogy, mint a férfihangon egymás farkát verhetik, egymásra licitálva a beteg és undorító gondolataikkal. Utóbbi a valószínűbb, tehát az oldal azzal se lenne megmentve. Sajnos ennek már kapáltak, de, akkor már ne az az oldal legyen a hülye, amelyik az elvárt reakciót produkálja.

2024. jan. 6. 17:03
 33/44 anonim ***** válasza:

31

Mint pl. te?

2024. jan. 6. 17:04
 34/44 anonim ***** válasza:

32

Uncsi már ez az egyik oldal vs másik oldal, főleg, ha szubjektíven beállítod az egyiket rossznak, a másikat jónak. A valóság ennél bonyolultabb

2024. jan. 6. 17:07
 35/44 A kérdező kommentje:
30.: Esetleg te is közéjük tartozol? Vagy miért véded őket? Én teljesen nyugodt vagyok. Csak tényeket közöltem, nem tudom hogy miért veszed ezt magadra. És nagyon helyes, hogy felpontozzák őket. Mint már említettem, ezek nem értenek a jó szóbol vagy hasznos tanácsból. Mert azt lesz*rják. Csak panaszkodni jönnek fel, igazából a kérdéseikre nem választ várnak, nem tanácsot, hanem pátyolgatást és helyeselést.
2024. jan. 6. 17:13
 36/44 anonim ***** válasza:

34, azt mondtad, vagy akivel vitatkoztam, hogy a női oldalnak 10+ évnyi napi szintű hergelés mellett is empatikusnak és kedvesnek kéne lennie. Erre reagáltam. Nem elvárható.

És nehéz nem rossznak beállítani senkit, mikor láttam, hogyan építik le az oldal szintjét oda, ahol vagyunk, ahol meg az a gondjuk, hogy beléjük van rúgva.

2024. jan. 6. 17:14
 37/44 anonim ***** válasza:

36

Afölött akkor elsiklottam, hogy azt mondta empatikusnak kéne lenni, bocsi

Azt én mondtam, hogy nem jó dolog másokba belerúgni, amit a kérdező csinál. Ezzel mi rosszat mondok? Amúgy az ilyen heves csapat vs csapat típusú dolgoknál hajlamosak az emberek elfelejteni, hogy nem ugyanazok az emberek vannak itt 10 éve (biztos vannak persze, de van sok új is). Szóval van olyan, aki azt látja, hogy megy a férfi meg a nő gyűlölet (és az egyik fel, a másik le van pontozva), meg a butábbnál butább kérdések, aztán rá néznek, mint a hülyére, amikor mondja, hogy ez butaság. Kb. az ovi, amikor az ovónő rászól a két gyerekre, aztán elkezdenek egymásra mutogatni, hogy ki kezdte.

2024. jan. 6. 17:28
 38/44 anonim ***** válasza:
34%

32 ez több ponton is sántít. Az egyik hogy ezzel te magad degradálód a nőket primitív ösztönállatokká, mint egy medve. Akit ha bosszantanak és provokálnak akkor dühöngeni és gyilkolni kezd. Ezek lennének az itteni nők? Nem én mondom, a te példád szól erről.

Másik dolog az általánosítás, az hogy incelek és pár nőgyűlölő és troll provokálta itt a nőket, még nem adna rá alapot arra amit sokan női oldalról művelnek ellenséges viselkedést, a teljes férfi nemre ráhúzva. Általánosítás, szexizmus, beszólogatás, verbális agresszió és társai. Nem csak az incelekre, hanem gyakorlatilag bárkire aki nem a nőknek nyal be.

Az is érdekes hogy a férfihangot hozod fel. Akkor ez az oldal kellene a radikális ellenpárja legyen, csak női oldalról? Vagy mi a cél? Mert az irány néha már kezd hasonlóba hajlani. Sok olyan "férfiidomító" jótanácsot olvasok itt néha hogy a hajam az égnek áll. Meg egymást bíztatni fel párkapcsolati tanácsként a férfiak elleni hozzáállásra és viselkedésre sokszor. Ezért mondtam aki idetéved és nem tudja mi folyik itt, azt sokszor félrevezetik a tanácsok, ha megfogadja. Itt sok nő mintha egymást is radikalizálná már, és ha tehetnék az összes idetévedőt is hasonló eszmékkel oltanák be. Probléma van? Nem kell megoldani, a férfiak selejtek és ösztönállatok mind, dobd ki a kukába, majd jön másik aki a tenyerén hordoz ahogy azt istennőként megérdemled, és társai.

Az incel problémátok mellett szerintem ez a másik nagyon hangsúlyos probléma itt. És a pontozások alapján sokkal többen támogatják ezt a fajta radikális agymenést.

2024. jan. 6. 17:28
 39/44 anonim ***** válasza:
76%

A férfiak egy tésze élőben is tolja ezt a rinyát.

Volt, hogy egy szórakozóhelyen beszélgetni kezdtem egy sráccal, kimentünk cigizni, aztán végig arról hisztizett, hogy a csajok nem akarnak neki esélyt adni... Vágjátik, miközben épp "esélyt adtam neki". Elnyomtam a cigimet és visszamentem a társasághoz, akivel érkeztem.

2024. jan. 6. 17:56
 40/44 anonim ***** válasza:

Az egy élhetetlen hülye, és ott is kell hagyni az olyat. Ezek a rinyagépek azért nem olyan gyakoriak még élőben. Nekem pl ilyen esélynemadó sírós balek egy sincs az ismerősi körömben érdekes.

Viszont pl buszon csíptem már el nők egymás közti őszinte beszélgetését. Ki kit hogyan csalt meg, milyen lenézően vagy épp dühöngvew nyilatkozott férfiakról, akár a saját aktuális barátjáról is. Anyagiasság és irígykedés, liánozás! Szóval ilyen alapon ezt a fajta szexizmust, tárgyisítást és lenéző gyűlölködést csinálja élőben is a nők egy része, mondhatnám én is. De aki ilyen nyomorult mint a példámban szereplő pár nő, azokat én is messzire elkerülöm.

Nem tudom ez most mi bizonyít. Az oldalon ha megnézzük a számokat akár a fel és lepontozásból, abból látszik hogy sokkal több a radikalizált problémás nő, mint a radikalizált problémás férfi. Az hogy pár incel és troll folyamatosan kérdéseket írogat ki, attól ők még nem lesznek többen. Tehát akkor melyik is a nagyobb létszám és nagyobb probléma jelenleg?

2024. jan. 6. 18:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!