Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért rinyál itt ennyi pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért rinyál itt ennyi pasi ezen az oldalon?

Figyelt kérdés
Egyre többször látok olyan kérdéseket,és panaszkodásokat hogy a hajam égnek áll. Egy csomó olyan fószer van itt, aki önsajnáltató, beletemetkezik a múltbéli csalódásaiba (főleg a nők terén) , és semmivel sem elégedettek. Plusz ugye a kedvenceim közé tartozik hogy minden nő k**va, mivel nem szerencsések a nők között, így nyilván a másik nemet kell okolni a szerencsétlenségükért, ahelyett hogy magukba néznének. Értem én ,hogy ez egy anonim oldal,de ez akkor is szánalmas. Ahelyett, hogy változtatnának a gondolkodásukon, mindenki más a hibás.

2024. jan. 6. 13:29
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:

19.: akkor ezen kéne változtatni. Akkora hülyeség barátok között ez a ciki, nem ciki kérdés. Plusz vannak olyan oldalak amik ezzel foglalkoznak, és nem olyan drága mint itthon egy szakember. Mondjuk angol tudás kell hozzá, mert magyarországon ez nem annyira elterjedt sajnos.

18.: miért az áldozat szerepébe tetszelegni sokkal jobb? Senkinek se rózsa és szivárvány az élete, de mindent meglehet oldani ha teszünk érte hidd el. Én is voltam már mélyponton, mégse ide írogattam, hogy milyen szar minden.

2024. jan. 6. 15:03
 22/44 anonim ***** válasza:
72%

21

Lehet én értettem félre, de nekem úgy tűnt, hogy indulatból írtad ki a kérdést, hogy hergeld az inceleket, nem pedig azért, mert változásra akarod őket bírni.

Amúgy ma pont az áldozat szerep az menő, a nyugatról ez árad, biztos úgy vannak vele, hogy a másoknak lehet (LMBTQ, woke, stb), akkor nekik is. Csak nekik mindig vissza is szólnak és beszólnak, ezért tartom beléjük rúgásnak a kérdést is

2024. jan. 6. 15:07
 23/44 A kérdező kommentje:
22.: legyen akkor az ő dolguk. És akkor vegyed beléjük rugásnak. De az ilyen mentalitással rendelkező rinya p*nák nem fognak ezzel sokat elérni, dehát panaszkodni mindig könnyebb mint bármit is csinálni. Csak azt nem bírom mikor másokat hibáztatnak az ő nyomoruk miatt. Ezért nem fogom őket sose sajnálni.
2024. jan. 6. 15:11
 24/44 anonim ***** válasza:
77%

Ilyen alapon arról is mehet akkor a kérdés, hogy sok nő mire fel használja dühöngőnek ezt az alkategóriát. Van csomó frusztrált és agresszív nő ugyanúgy, aki amint teheti megjelenik bármelyik kérdés alatt, és általánosítva fröcsög a férfiakra. A saját sikertelen életüket kompenzálják itt, másokon kiadva a frusztrációt. Kérdezem én, ez miben jobb? És ők sokszor baromi agresszívak, és mindenféle toxikus módszerekkel élnek, legyen az kiforgatás, áldozathibáztatás, verbális bántalmazás vagy csak szimplán általánosító szexizmus.

Én úgy látom ez a két csoport itt nagyon jól megtalálta egymást. És kölcsönösen folyik a hergelés és bántalmazás. Hát akkor egészségetekre.

Csak azokat sajnálom akik gyanútlanul idekeverednek, és nem tudják mi folyik itt, és ezáltal hibás, félrevezető válaszokat kapnak. Legyen az férfi vagy női oldal egyaránt.

2024. jan. 6. 16:05
 25/44 anonim ***** válasza:
75%
10 éve még normális kérdések voltak, ha valaki feltette 25 évesen nem volt még barátnője, mit csináljon. Ma az ilyeneket egyből szétoffolják, csúfolni kezdik.
2024. jan. 6. 16:06
 26/44 anonim ***** válasza:
75%

25, szerintem már akkor lejtmenetben volt az oldal. De, legyen 10 éve bajban. Szerinted miért nőtt az agresszió az ilyen kérdésekkel, kérdezőkkel szemben?

Ez nem tsúk, vagy tojás kérdés, mert vagyunk még páran a régi brancsból, aki emlékszik ki kezdte. Az meg sajnos vágyálom, hogy valamelyik fél abbahagyja, mert teljesen elzüllött az oldal.

2024. jan. 6. 16:24
 27/44 anonim ***** válasza:
54%

Oké tegyük fel az incelek kezdték, meg pár nőgyűlölő válaszoló/troll. És az miért jogosít fel egyre több nőt arra, hogy a többi kérdés alatt is a 24-esben leírt dolgokat produkálják?

Ráadásul ez nem 1-1 szélsőséges hülye akciója, hanem ez teljesen nyíltan és szándékosan megy sokak által, sőt az itteni női többség által támogatva van. Csomó szabályszegő, személyeskedő és szexista férfiellenes választ gyakran 8-10 de néha még több nő felpontoz. Tehát aki nem száll be a sárdobálásba, az is hallgatólagosan támogatja. Vagy egyenesen igényli, provokálja. A sokszor hasznos, nem incel és nem nőgyűlölő választ pedig ugyanúgy lepontozzák.

Erről is mehetne a kérdés ugyanúgy.

2024. jan. 6. 16:31
 28/44 anonim ***** válasza:
Amúgy nem muszáj az ilyen kérdéseket olvasni, lehet tovább lapozni.
2024. jan. 6. 16:45
 29/44 A kérdező kommentje:

27.: Biztos vannak olyan nők akik utálják a férfiakat. Én nem utálom őket. Én csak a hisztis pic***at nem szeretem, de ez nem nemtől függ. És ne haragudj, de ha a "férfiak" fröcsögnek le nőket, az elfogadható? Vagy nekik pátyolgatni kell a lelküket vagy mi? Persze hogy akkor férfi ellenes válaszokat fognak kapni, mert ezt érdemlik, ha olyan kérdést tesznek fel ami a saját szánalmas életükből ered mert pl. egyszer elutasította valaki. Nyilván ez mind a két nemben megtalálható ez a viselkedés, de még mindig több olyan srác van ezen az oldalon aki itt éli ki magát, és nem választ szeretne a problémáira, hanem megerősítést arra, hogyha így éli tovább az életét akkor sikeres lesz a nőknél valamikor.

Newsflash: így nem lesz.

2024. jan. 6. 16:50
 30/44 anonim ***** válasza:

29

Te tényleg nagyon frusztrált lehetsz, nyugodj le.

Amúgy írták már fentebb, hogy néhány incel ír ki nagyon sok kérdést.

És nem, nem elfogadható a nő gyűlölet, le is szoktak az ilyen válaszok pontozva lenni. A férfi gyűlölő válaszok viszont sokkal kevésbé vannak lepontozva, erre irányult a 27-es válasza szerintem

2024. jan. 6. 16:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!