Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rinyál itt ennyi pasi ezen az oldalon?
Figyelt kérdés
Egyre többször látok olyan kérdéseket,és panaszkodásokat hogy a hajam égnek áll. Egy csomó olyan fószer van itt, aki önsajnáltató, beletemetkezik a múltbéli csalódásaiba (főleg a nők terén) , és semmivel sem elégedettek. Plusz ugye a kedvenceim közé tartozik hogy minden nő k**va, mivel nem szerencsések a nők között, így nyilván a másik nemet kell okolni a szerencsétlenségükért, ahelyett hogy magukba néznének. Értem én ,hogy ez egy anonim oldal,de ez akkor is szánalmas. Ahelyett, hogy változtatnának a gondolkodásukon, mindenki más a hibás.
Itt ezen az oldalon nem sok pasi rinyál, csak pár nagyon sokszor..
2024. jan. 6. 14:12
12/44 anonim válasza:
Kérdező! Az ilyen típusú embereknek sztd hol vannak barátai? Hát az életről lehúzzak a másikat.
A dokiba meg nem hisznek vagy nincs rá lóvé. Mindig van valami kifogásul. Könnyebb anonim oldalon rinyálni, mint megmozdulni. Ez ilyen.
N 31
2024. jan. 6. 14:17
13/44 anonim válasza:
10, ez most engem érdekel, megjátszol egy szerepet a való életben és itt vagy aki vagy?
Làtom benne a logikát, de, a valós problémáidra az itteni ténykedésed hogy megoldás? Leeresztő szelepnek még csak,csak jó, de végső megoldásnak?
Vagy mi a hosszútávú terv? Nem lenne jobb, valami hobbi a fölös energiák, stressz levezetésére?
2024. jan. 6. 14:22
14/44 anonim válasza:
Nem ennyi, hanem a kérdések nagyrészét ugyanaz a pár ember írja ki.
Van, akinek az elmúlt 30 napban 2691 pontja van kérdésekből. Egy kérdés 3 pont. Vicc ez az oldal. Egyesek ontják magukból az idióta kérdéseket.
2024. jan. 6. 14:29
15/44 anonim válasza:
Ennek a kérdésnek amúgy pont annyi értelme van, mint az incel kérdéseknek. Ez a tipik lent van a földön? Rúgdossuk még meg egy picit. Attól majd jobban érezzük magunkat a szánalmas kis életünkben.
2024. jan. 6. 14:32
16/44 A kérdező kommentje:
10.: Van ingyenes pszichológus és pszichiáter is. Szóval a pénz nem akadály. De az olyanoknak, akiknek ennyi keserűség van magával, és mással szemben is, annak egy alapos kivizsgálásra van szüksége. És neked milyen barátaid vannak? Nem lehet olyan szoros az a barátság hogyha ciki dolgokat nem osztotok meg egymással.
2024. jan. 6. 14:43
17/44 anonim válasza:
Valószínűleg tényleg nem tud mással, máshol ilyen témákról beszélgetni. De a legtöbbje csak duhongeni jár ide, nem is hallgatja meg a válaszokat.
2024. jan. 6. 14:43
18/44 A kérdező kommentje:
15.: Nem rugdosok én senkit. Csak ez az áldozat mentalitás nagyon taszító, de szerintem ezt tudod te is.
2024. jan. 6. 14:45
19/44 anonim válasza:
Kérdező, nagyon nem vagy tisztában a magyar viszonyokkal. Olyan varolistak vannak a pszichologusoknal, hogy iszonyat. Plusz, pár percet szánnak egy páciensre, mert nem jó a normatívaja, kevés pénzt kapnak utána. Szóval, sok embernek tényleg szinte ez az egyetlen fórum, ahol kimondhatja a problémáit. Férfiak egymással tipikusan nem beszélnek lelki dolgokról, mert az ciki.
2024. jan. 6. 14:47
20/44 anonim válasza:
18
Dehogynem, ilyeneket írsz:
"Csak szerintem vicces, hogy azt gondoljátok, hogy itt megértésre találtok."
Ha az inceleknek beszólunk, mert nem oké, amit csinálnak, akkor hadd szóljak be neked is, amikor kiröhögsz másokat.
Egyébként persze, hogy tudom, hogy taszító. Uncsik eléggé a kérdéseik, de ez a kérdés se sokkal jobb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!