Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért harsogják az itteni lányok (10/9 tuti) anonym oldalon is, hogy nem fontos a pasi pénze, csak lássa el magát (ugye ez relatív, mert nem mondják milyen színvonalon), de ha máshogy teszed fel a kérdés, hogy összejönnék-e ezzel vagy azzal akkor...?
Egy Mekis dolgozó megkockáztatom jobban keres mint én. (kezdő pedagógus vagyok) Sőt van olyan ismerősöm aki tudom, hogy jobban keres betanított munkával. Ettől még nem jönnék össze egyikükkel se. De egy orvossal, szakáccsal se, akiknek pedig lényegesen magasabb a fizetésük.
Nem a fizetés a lényeg.
(kezdő pedagógus vagyok)
Egyik ismerős nő is az PEsten, 27 éves, nettó 150+28 ezer osztályfőnöki pótlék, plusz 2 pályázatban benne van 2-2 gyerekkel (az plusz 60 ezer ft), plusz különórák otthon kémiából, havi plusz 50. Elég jól él, nem panaszkodik (na nem mérnöki bér, de átlag feletti.) Én nem féltem a tanárokat, mind jól él, egytől egyik különórákat tart még történelemből is.
Még akkor is többet keres mint egy gyakornok pedagógus. De Szekszárdon pl ismerősöm 200 fölött keres étteremben szakácsként. De most nem is elsősorban ezen volt a hangsúly. Azon, hogy ezek a munkák (a fizetéstől függetlenül) kizáró tényezők, ahogy a taxis, a kamionsofőr, katona, tűzoltó, színész és a politikus is. Csak, hogy párat említsek.
Nem érdekel mennyit keresnek mert a munkájuk miatt eleve nem szeretnék ilyen párt. Ezek a szakmák vagy veszélyesek, vagy olyan az időbeosztás ami miatt számomra nem lennének megfelelő pár az ebben dolgozó férfiak.
Lexarom a fizetésük.
De szeretem a magyar nyelvet.... A pedagógus nem tanárt jelent. Pedagógus a csecsemő és kisgyermek nevelő (bölcsis néni), az óvónő, a tanító és a tanár is. És nem mindenki lakik olyan helyen, ahol plusz bérkiegészítést adnak. Sőt a legtöbb helyen a 154 ezer forint jár semmi több. Se kiegészítés, se kafetéria, se egyéb utalvány.
Pesten kénytelenek többet adni, mert konkrétan ebből nem lehetne megélni. Így is hatalmas pedagógus hiány van Budapesten.
Mert nem ugyanaz a két kérdés. A másik ilyen kérdésedre is válaszoltam, látom nem ment át, úgyhogy leírom újra, most lassabban: az, hogy "nem fontos" a pasi pénze nem azt jelenti, hogy kizáró ok, ha sok van neki. Ha nem a nőnek kell kitartania, nem kell kölcsönadni neki, nem neki kell egyedül a hátán vinnie az egész családot anyagilag, akkor minden faxa. Ez akkor is teljesül, ha mondjuk havi 250 ezerből él és jól beosztja, félretesz belőle, nem szórja el faxságokra és akkor is, ha havi 20472017 milliót keres.
Azt is megint leírom, hogy normális férfiaknak, akik nem kitartott díszpitsát, hanem partnert keresnek is ugyanez az elvárásuk a nők felé.
"nem fontos a pasi pénze, csak lássa el magát (ugye ez relatív, mert nem mondják milyen színvonalon)"
Pedig de, mondjuk. Azon a színvonalon, amin él. Ha keres havi 10 milliót, és minden héten új plazmatévé kell neki, akkor csinálja, de ne kérje, hogy beszálljak a hobbijába. Ha meg havi 50 ezret keres, ne akarjon évente se plazmatévét venni.
Észszerűség.
Azért, mert a szexuális vágyam személyes, lelki alapú.
Nem lehet ránézésre megmondani és nincs is igényem rá konkrét szerelem nélkül.
Nem érdekel a kinézet, adatok, ezek mind nem sarkallnak kapcsolatra, évek alatt derül ki, milyen ember, és hogy megvágyom-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!