Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért harsogják az itteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért harsogják az itteni lányok (10/9 tuti) anonym oldalon is, hogy nem fontos a pasi pénze, csak lássa el magát (ugye ez relatív, mert nem mondják milyen színvonalon), de ha máshogy teszed fel a kérdés, hogy összejönnék-e ezzel vagy azzal akkor...?

Figyelt kérdés
Akkor teljesen más a leányzó fekvése, akkor hirtelen 10 ből 9 nő nem jönne össze vele (és most nem nettó 60-70 ezres közmunkásra mondom), mert hirtelen fontos lettek az anyagiak (másik kérdésnél nem volt fontos...). Vicces. Jó persze nem tudni h uazok válaszoltak e, csak akkor is túl nagy lett az eltérés az elsőhöz képest.
2020. aug. 17. 17:43
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:

29: Hát nem jól vásároltál lakást. Nálam a rezsi 20 alatt van.

Szempont volt.

2020. aug. 18. 04:49
 32/49 anonim ***** válasza:
67%

18: dettó, engem is lefelszínesk...ztak, amikor megmondtam, hogy 300e-t kereső 2diplomás irodistaként nem vagyok azzal az emberrel egy szinten semmilyen tekintetben, aki ennyire képes, feltételezve, hogy pesti (mert pestiként nem fogok vidékivel randizni, abból csak a gond van, hogy ki hova költözzön, ha komolyra fordul a kapcsolat). Igen, a füvet kaszáló pasasos kérdés volt.

Én szeretném látni azokat a kérdéseket, ahol tömegével írják a nők, hogy 150-200e-s fizetéssel rendelkező férfiakkal nem jönnének össze. Amikor ilyen válaszokat látok, annak a többsége 100%, hogy troll vagy sértett incel, a megfogalmazásból látszik (jönnek ilyen válaszok, hogy "inkább legyen 500+-es fizetés, akkor az sem baj, ha meg is ver", "Csak BMW-ssel jövök össze" és hasonlók)... a maradékból meg vannak olyan esetek, amikor érthető, pl. ha a nő 500e felett keres, akkor magához képest nem irreális az elvárás. És az sem biztos, hogy azok ugyanazok a nők, mint akik azt válaszolják, hogy bizonyos szint felett mindegy a fizetés.

Nekem speciel 100-120e fizetésű párom is volt, az én lakásomban éltünk. Amíg normális a pénzügyi kultúrája és nem velem akarja kitartatni magát, mindegy. Nem a pénz miatt mentünk szét.

2020. aug. 18. 10:55
 33/49 anonim ***** válasza:
100%

"Nem fontos a pasi pénze, kivéve, ha nincs..."

Pontosan, miért kéne egy felnőtt embert eltartanom?

2020. aug. 18. 11:32
 34/49 A kérdező kommentje:
nem az eltartás a lényeg, de csomó kérdésnél már láttam, hogy itt a nők java 350 felett keres és nem tolerálja, ha ő nyáron Usába akar menni, de a pasi csak pl 220 at keres és ő csak a Balcsira tudna lemenni... Mert az ellentéteket szül és ők nem hajlandóak 1 pennyvel sem kiegészíteni a nyaralási költségét a pasi részét...
2020. aug. 18. 11:36
 35/49 anonim ***** válasza:
81%
Linkelnél pár ilyen kérdést? Én nem láttam "csomó" ilyen kérdést.
2020. aug. 18. 11:54
 36/49 anonim ***** válasza:
80%
Én is szeretnék ilyet látni.
2020. aug. 18. 11:55
 37/49 A kérdező kommentje:

Tessék:

17/25 anonim ***** válasza:

Én tisztelem azokat az embereket (nemtől függetlenül) akik a felsorolt hivatások valamelyikét űzik, DE pénzből élünk. Szegény családból származok, nagyon sokat nélkülöztem, és nagyon sokat tanultam és képeztem magam, hogy a jelenlegi életszínvonalon tudjak élni (ami most sem olyan luxus, csak most már nem az van, hogy hónapokig gyűjtögetünk valamire mint amikor gyerek voltam, hanem meg tudom venni magamnak azt, amit szeretnék probléma nélkül, és nem csak 3 pulcsim és 2 nadrágom van....), és ezt az életszínvonalat nem szeretném lejjebb adni senki kedvéért sem. Sőt, a gyerekemnek is legalább ilyen életszínvonalat szeretnék biztosítani, amit egy minimálbért keresővel nem feltétlen tudok megtenni, mivel az én fizetésem esik ki mert én maradok otthon a gyerekkel a szülés után.

18/25 anonim ***** válasza:

Szerintem itt nem feltetlen a szakmáról van szó és egyébként én nagyon sajnálom és undorítónak tartom hogy pont azok az emberek keresnek a legrosszabbul akik a legtöbbet teszik ertunk.

Viszont leginkább szerintem arról van szó hogy ha valaki társat keres igen is megnezni azt is hogy milyen egzisztenciaval rendelkezik hiszem ha tetszik ha nem pénzből élünk és igen is a penz boldogít ( pénzen veszel élményeket, kényelmet, egészséget stb)

Az én szemszögem az hogy minimum legyen annyija mint nekem mivel nem vagyok hajlando lejjebb adni az igenyeimbol (szép helyekre elmenni új helyeket kipróbálni)

Ez nem azt jelenti hogy a pénzére megyek mert kifizetem én magamnak is de ne hogy már azért ne tudjak majd elmenni egy szép etterembe pl mert a paromnak nem telik ra

És az a tapasztalatom hogy viszont ha hosszutavon én fizetem a részem vagy esetleg meghívom a masikat és kovetkezonek ő hív meg hat sérti a férfi egojat . Nálam pl szült már ez vitat hogy menni akartam valahova de a masiknak drága lett volna a hely és azt meg nem akarta hogy én fizessek.

2020. aug. 18. 12:11
 38/49 anonim ***** válasza:
81%
ez 2 válasz ezen az oldalon... nem túl combos. Olyan nagyon csomót nem szoktam látni. Ráadásul az 1. a minimálbérről beszél, nem a 200e-s fizetésről... és az általa felsoroltakat 200e-ből simán lehet finanszírozni, ha az embernek nincs mellé hitele.
2020. aug. 18. 12:14
 39/49 anonim ***** válasza:
67%
De ezekkel mi baj van? Én sem szívesen járnék milliomossal, pontosan azért, mert nem tudom állni a felét egy amerikai utazásnak. Mondjuk az általam ismert milliomosok nem élnek luxusban, keményen dolgoznak a vállalkozásukban, kirándulni járnak és évente egy nyaralást engednek meg maguknak, az sem luxus.
2020. aug. 18. 12:20
 40/49 anonim ***** válasza:
Ja, még valami. Egy 300 ezres fizuból egy-két év alatt összegyűjtök magamnak egy himalájai útra felszereléssel, mindennel együtt, de egy másik ember utazásának a felét, háromnegyedét nem tudom állni.
2020. aug. 18. 12:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!