Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért harsogják az itteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért harsogják az itteni lányok (10/9 tuti) anonym oldalon is, hogy nem fontos a pasi pénze, csak lássa el magát (ugye ez relatív, mert nem mondják milyen színvonalon), de ha máshogy teszed fel a kérdés, hogy összejönnék-e ezzel vagy azzal akkor...?

Figyelt kérdés
Akkor teljesen más a leányzó fekvése, akkor hirtelen 10 ből 9 nő nem jönne össze vele (és most nem nettó 60-70 ezres közmunkásra mondom), mert hirtelen fontos lettek az anyagiak (másik kérdésnél nem volt fontos...). Vicces. Jó persze nem tudni h uazok válaszoltak e, csak akkor is túl nagy lett az eltérés az elsőhöz képest.
2020. aug. 17. 17:43
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:
na látod kedves utolsó, te is ezt mondod, hogy ha a pasi keveset keres akkor...
2020. aug. 18. 12:27
 42/49 anonim ***** válasza:
100%

Nem látom, hogy ezekkel mi a baj. Nemek nélkül sem. Ha én hozzá vagyok szokva az USA-hoz, akkor tényleg nem akarok a Balcsin rohadni. És tényleg vagy nm fogadná el a magyar férfi azt, hogy kifizeted, vagy lehúz. Ritka a "svéd" mentalitás, ahol normálisan kezelik ezt.

De ha a párom lenne milliomos, aki havonta Indonéziába meg Japánba megy, és nem tudom fizetni, nem akarnám, hogy fizesse. Tök kellemetlenül érezném magam.

2020. aug. 18. 12:30
 43/49 anonim ***** válasza:
77%

#41 Nem állítottam ezt, mert ha szerelem van és kölcsönös lángolás, kereshet kevesebbet mint én, nem fog ez megállítani abban, hogy összejöjjek vele. Az más kérdés, hogy később ez problémát okozhat ilyen helyzetben pl.

De ez nem cáfolja azt, amit állítunk. Tartsa el magát egy normális szinten, amibe belefér az is, hogy programokat csinálunk. Ha felesbe ki tudja fizetni és járunk ide-oda, nem gond ha kevesebbet keres mint én. Ennyit állítunk és nem többet. Nem értem, min akarsz bennünket rajtakapni és meghazudtolni. Ettől még senki nem aranyásó.

2020. aug. 18. 12:50
 44/49 anonim ***** válasza:

39: "az általam ismert milliomosok"

Mindegyik milliomos így él, hiszen ettől váltak milliomossá, ettől a pénzkezelési módtól. Ezt a GYIK-en nem szokták elhinni különben.

Bocs a kitérőért.

2020. aug. 19. 02:53
 45/49 anonim ***** válasza:
Engem miért pontoznak le? Programozóként annyi pénzem van és imádják a nők a dellámat. Még hogy nem a dellára buknak! Dehogynem!
2020. aug. 19. 19:05
 46/49 anonim ***** válasza:
67%
Az, hogy vannak olyan nők, akik bárkivel a pénzért, nem jelenti azt, hogy MINDEN nő ilyen. Ennyi csak a baj a kommenteddel.
2020. aug. 19. 19:07
 47/49 anonim ***** válasza:
Mindenhol találni ilyen nőket. A 70 éves milliárdosnak mindig lehet modell nője, sok akkor mégis az olyan nő. :D
2020. aug. 19. 19:38
 48/49 anonim ***** válasza:
Cuppannak a dellára. :D
2020. aug. 19. 19:38
 49/49 anonim ***** válasza:
65%
Azt, hogy vannak aranyásók, senki sem tagadta. Mi csak rámutattunk, hogy nem minden nő ilyen, sőt. És megszólítva éreztük magunkat, akik már máskor valóban leírtuk itt, hogy mindegy a kereset, csak tartsa el magát belőle, fussa programokra stb. Végülis minket szólított meg a kérdező.
2020. aug. 19. 19:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!