Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak 1 kicsit tetszik valaki ,azzal terveznétek komoly kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Van egy ismerős nő(30éves),neki is meg nekem is nemrég ért véget egy hosszú kapcsolat. Elkezdtünk beszélgetni,nincs is vele semmi baj,normális. De mégis úgy érzem valami hiányzik...Van amikor meglátok valakit,de mindjárt érzem,hogy húú na ez de jól néz ki...(kevés ilyen van kb 100ból 1).Érdemes megpróbálni az ilyet,vagy hagyjam inkább? Igazából az a kezdeti lendület,szerelem hiányzik az egészből.
2024. jan. 6. 10:01
 1/6 anonim ***** válasza:
35%
Hiába tetszene nem működne ha nem heverte ki a volt párját, kapcsolatát rendesen úgyhogy inkább hanyagold.
2024. jan. 6. 10:11
 2/6 anonim ***** válasza:
57%
Attól függ, ha csak olyan nőkbe zúgsz bele, akik nálad szintekkel jobban néznek ki és nincs esélyed náluk, akkor maradhatsz egyedül és várhatsz a csodára, hogy egyszer talán jó leszel egy ilyen nőnek, vagy nézheted reálisan is és elfogadsz olyan nőt, akinél van is esélyed. Ha nem erről van szó, csak szimplán annyira nem az eseted, akkor én nem erőltetném.
2024. jan. 6. 10:28
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó,hogy szint fölé megyek,inkább alá szoktam 1 kicsivel.Nem tudom,valami hiányzik.
2024. jan. 6. 10:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Időpocsékolás
2024. jan. 6. 10:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azzal foglalkozom és fekszem le, akitől komoly kapcsolatot akarok, úgyhogy... Ha ez nincs meg, akkor hagyom is.
2024. jan. 6. 11:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha kicsit tetszik, az már bőven elég, ha jól érzem magam mellette, és megvan az érzelmi vonzalom.
2024. jan. 6. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!