Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak! Ha tetszik egy nő úgyis megpróbáljátok előbb utóbb felvenni vele a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
És ha esetleg nem, miért nem?2023. júl. 25. 19:29
1/17 anonim válasza:
Azért mert mégse tetszik annyira.
2/17 anonim válasza:
Én nem mert ez a tetszés elég egyoldalú szokott lenni. Leszarom én már az egészet, berendezkedtem az egyedüllétre és jóvanezígy. Ettől függetlenül persze van szemem de az hogy tetszik valaki csak annyit jelent nekem hogy elkönyvelem magamban a tényt hogy ez egy csodaszép nő és ennyi. Nem fogok én már úgy közeledni senkihez.
4/17 anonim válasza:
Nem. Ha nem ismerem és úgy tetszik, akkor valószínűleg túlidealizálom. Már megtanultam, hogy egy nő sem különleges. Nincs kivétel, mind egyformák. Ha úgy alakul, akkor felvehetem vele a kapcsolatot, de szexnél többet már nem akarok. Ilyen férfiként felnőni.
5/17 anonim válasza:
Akkor ha az adott nő adott kellő utalásokat ..
7/17 anonim válasza:
"Nincs kivétel, mind egyformák"
Te is ugyanolyan vagy, mint az összes többi férfi?
8/17 anonim válasza:
Ha tudtomra adta, hogy bejövök neki
9/17 anonim válasza:
Igen, ha adott elég jelet és nem csak annyit látok, hogy a telóját nyomkodja. Ha nem kaptam elég jelet, akkor nem veszem fel a kapcsolatot vele.
10/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszaitokat.
Nektek mi elég jel arra, hogy érdeklitek a nőt? Gondolom pont nem az, mint a nőknek, ezért kérdezlek titeket.
Mi az amin már elgondolkoztok vagy bátorságot ad?
2023. júl. 25. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!