Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült, hogy tetszem egy lánynak, de nekem ő külsőre annyira nem tetszik. Viszont, ha megismerném, lehet megkedvelném. Szerintetek megpróbáljam elhívni?
Semmit sem tudok róla egyébként.
Ha elhívom találkozni, és véletlenül egyáltalán nem jön be nekem, akkor meg rosszul érezném magam, hogy megbántom őt, h mégsem akarok semmit. De ha nem próbáljuk meg, az sem jó, mert mi van, ha mégis működnénk?
Köszi a véleményeket!
Nézd, ha tulképp tetszene a nő, ott a randi, aztán rájössz hogy ááá mégse.
Most meg ott egy nő, nem annyira tetszik, de lehetne randi mert ő akarná, hát miért ne?
Lehet hogy neked bejön majd és lehet hogy neki te nem fogsz.
Egy próbát megér.
20évvel ezelőtt össze akartak hozni egy csajjal, aki egyáltalán nem tetszett, sőt, kimondottan csúnyának tartottam…
Teljesen egy hullámhosszon voltunk, mindenben egy az ízlésünk, végigbeszélgettünk egy ejszakát a csillagokat nézve egymás mellett fekve…
Aztán második randira a kedvenc pólóját vette fel, ami konkrétan olyan volt, mint egy zsák… egy ronda csaj egy ronda zsákban, és nekem ezt kellett volna a nyílt utcán mindenki előtt megcsókolni…
Nem tettem, sétáltunk egyet, beszélgettünk, aztán 4évig nem találkoztunk…
4év múlva összesodort minket az élet, megint tök egy hullámon voltunk, vívódtam magammal, hogy összejöjjünk e, dehát olyan csúnya szegénynek az arca… addig húztam, hogy összejött egy haverommal…
7hónap múlva szakítottak, mentem hős lovakgént, kisírta magát a vállamon… csókolóztunk, összejöttünk, de második randi után kihátráltam, mondván fél évre usa-ba kell mennem…
Fél évet szenvedtem usa-ban, hiányzott, arrol álmodtam megkérem a kezét, meg ilyen hülyeségek… hazajöttem csináltak nekem nagy bulit, ő is ott volt, de legjobb gyerekkori haverom megkérdezte, ha nekem nem kell, rástartolhat e… részegen úgy gondoltam, úgyis ronda az arca, sosem lennék elégedett… hagytam…
Azóta is ő a rögeszmém, aznap “szúrtam el” mindig ezt érzem, amúgy azóta összeházasodtak és van két keresztfiam tőlük…
Szóval jól gondoldd meg, ha eleve nem tetszik a csaj, nem biztos, hogy érdemes megismerni, ha már eleve nyűglődsz rajta, hogy mi lenne ha passzolnátok lelkileg? Megmondom, akkor tudnád hogy van egy csaj, akivel passzoltok lelkileg, de tetszeni akkor sem tetszene… de ha olyan szerencsétlen vagy mint én, akkor egy életen át sírhatsz a jelleme után…
Ráadásul, ahogy korosodom, egyre kevésbé vagyok felszínes, így egyre nagyobb értéknek tartom, hogy egy hullámon vagyunk… + ő elég jól korosodik… jelenleg 30kg al könnyebb, mint mikor fiatalon megismertem, ad magára, sportol rendszeresen, szépen sminkel, gyakorlatilag a kis csúnyácska 20onévesből egy bomba 40es lett, korosztályon bellül simán 3/10ből felkúszott a 8/10 kategóriába kinézetre is… szóval most a beteg agyam legrejtettebb vágya álma, hogy bárcsak történne valami a gyerekkori legjobb barátommal… :D…
Ő amúgy tudja, hogy fülig szerelmes vagyok az asszonykájába, mert elmondtam neki egyszer részegen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!